single
[3137,2]
182000

Union Berlin rešitev našel v hrvaškem reprezentantu?

Avtor: Urban Kolman
21. 1. 2023, 12.29

Union Berlin, ki letos velja za eno večjih presenečenj nemškega prvenstva, naj bi bil blizu podpisa hrvaškega reprezentanta Josipa Juranovića. Sedemindvajsetletnik bo po poročanju nemških medijev prišel za odškodnino v višini 10 milijonov evrov. Zadnji sezono in pol nekdanji igralec Hajduka igra na Škotskem za Celtic.

Juranović bo v zasedbi Ursa Fischerja zamenjal Juliana Ryersona. Norvežan je po hitrem postopku pred nekaj dnevi zapustil Berlini in odšel v Borussio Dortmund, kjer se je za dalj časa poškodoval Thomas Meunier. Fischer ni bil zadovoljen z odhodom Ryersona, saj je nanj računal tudi v nadaljevanju sezone.

Vodstvo kluba bo, kot kaže hitro pomirilo švicarskega stratega in mu pripeljalo zamenjavo. V primeru, da se Juranovićev prestop uresniči, bo Hrvat postal rekordni nakup Uniona. Železni so v svoji zgodovini največ plačali za Taiwa Awoniyija, in sicer 7,5 milijona evrov.

Berlinačni so velik del prvega dela sezone zasedali prvo mesto, a njihova forma je v zadnjih krogih pred svetovnim prvenstvom padla in končali so na petem mestu.

Foto: Eibner/Memmler via Guliver Images

 

Zadnje video vsebine

1

Cvijanović in Grabić: Olimpija je bila odlična in krivec za slabše Celje! (VIDEO)...Več

2

Analiza Šport TV: Pohvale Zeljkoviću, Olimpija je odrezala Popovića in Matka (VIDEO)...Več

3

Na derbiju vodilnih ekip brez zmagovalca, Celje na vrhu ohranja sedem točk prednosti (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Liga Nova KBM: Krka gosti Podčetrtek...Več

2

Na Šport TV se pričenja EP v strelstvu: Slovenski tekmovalci lovijo kvote za Pariz...Več

3

Harry Kane: “Nikoli se ne bomo predali”...Več