šport TV 1 logo
08:45
Madrid World Athletics Indoor Tour
šport TV 2 logo
10:30
Dinamo - Inter Hrvaška liga
šport TV 3 logo
09:40
Italija - Škotska Pokal šestih narodov

Ultrasi Milana sporočajo upravi: Ponovno ste naredili sramoto

Avtor: Blaž Magdič
10. 10. 2019, 10.20

Dnevi, ko se nogometni ples obrača na področje reprezentančnih akcij, so še kako vroči v prestolnici Lombardije. Po bledem začetku sezone je že po nekaj mesecih prišlo do zamenjave na trenerski klopi AC Milana, Marca Giampaola je v sredo nasledil Stefano Pioli.

Slednji je v sezoni 2016/17 vodil velikega mestnega rivala, a to še zdaleč ni najhujša zamera, ki jo organizirani navijači Rossonerov gojijo do klubskega vodstva. Tako imenovani ultrasi “Curve Sud”, so v javnem pismu dogajanje v ljubljenem klubu označili za sramotno.

“Poletni prestopni rok je bil ponovno neuspešen, videli smo prihode igralcev v zadnjih trenutkih, mnogi se pred tem sploh niso resno omenjali v povezavi s klubom. Že po nekaj tekmah pa smo se spet znašli pred trenersko zamenjavo, nikdar ne govorimo o taktičnih idejah trenerjev, zanima nas le prikazano na igrišču,” so ultrasi spomnili na težave v prvem delu aktualne sezone.

Čas je, da dokažete, da ste vredni AC Milana, začnite že izpolnjevati obljube. Pokažite, da se zavedate, kako pomembna je klubska zgodovina. Dokažite se vsi: igralci na igrišču, na klopi, trenerski štab, predvsem pa klubsko vodstvo v pisarnah. Zavedajte se, da se zdravi klubski temelji gradijo od vrha navzdol. Dovolj imamo vlečenja za nos, tega si ne zaslužimo,” so klubski upravi v zaključku sporočili najbolj razgreti navijači Rossonerov.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

Dragi Kobe...Več

2

Otok greha, ki se mu ne more upreti niti nogometni svet...Več

3

Pokal šestih narodov pred vrati...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Slovenski vratar s “hokejsko podajo” premagal Rangerse in podaril Celticu naslov...Več

2

VIDEO: Afriški Spiderman vratar postal spletni hit...Več

3

VIDEO: Lesjaku uspela ena najbolj zabavnih obramb v karieri...Več