pismo ikona
šport TV 1 logo
šport TV 2 logo
šport TV 3 logo

Trener ostro napadel Prepeliča in Omića: Bila sta “klapa” sama zase

Avtor: Marko Premrl
27. 7. 2020, 22.42

Trener Joventuta, kjer je v letošnji sezoni Slovenija imela dva predstavnika, Klemna Prepeliča in Alena Omića, Carles Duran je za Esportiu dal vedeti, da ni bil sposoben ukrotiti Prepeliča in da z Omićem nista krepila moštvenega duha.

Klemen Prepelič in Alen Omić sta imela ogromno zaslug, da se je Joventut prebil v prilagojeno končnico španskega prvenstva. Črno-zeleni so imeli zelo solidno sezono, Prepelič je bil celo prvi strelec prvenstva, Omić pa je dodal svoje skoke pod obročem.

A kaže, da v moštvu ni bilo tako idilično. “Imel sem že nekaj igralcev, ki so imeli težak katakter, a letos mi je Prepelič nekajkrat zbežal z vajeti. Poskušal sem mu pomagati, a ni šlo. Večkrat je izgubil glavo,” je začel Carles Duran. Prepelič, ki bo kariero nadaljeval v Valencii, je res imel nekaj izbruhov, ki so ga celo stali predčasnega zaključka tekme.

“Omić in Prepelič sta vrhunska igralca, sta pa tudi velika prijatelja. Na trenutke nista razumela, da je treba krepiti moštvenega duha in sta bila raje klapa sama zase. Ampak pod črto je treba priznati, da smo vsi krivi, da se je tako izšlo,” je še dodal Duran.

 

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Vratar iz Kobarida dosegel gol, ob katerem so se soigralci držali za glavo...Več

2

VIDEO: Murićeva trojka, s katero je zlomil Budućnost...Več

3

Pokalna senzacija: Drugoligaš izločil evropske prvake (video)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Mandžukić izziva Milanovo prekletstvo številke 9...Več

2

Pagliuca za ŠTV: Vesel sem, ker me je premagal Handanović...Več

3

Iz Španije prepričani, da je to koš sezone (video)...Več