single
[3137,2]
166202

Trener Frankfurta pred otvoritveno tekmo proti Bayernu: “Sezono želimo odpreti z zmago”

Avtor: Urban Kolman
3. 8. 2022, 17.50

V petek sezono Bundeslige odpirata Eintracht Frankfurt in Bayern München. Obe ekipi bosta v naslednji sezoni igrala v ligi prvakov, Bayern kot prvak nemškega prvenstva, Frankfurt kot zmagovalec lige Evropa. Za orle bo to prva tekmovalna tekma v sezoni, medtem ko so Bavarci tekmovalno sezono odprli z nemškim superpokalom.

Pred tekmo je z mediji spregovoril trener domače zasedbe Oliver Glasner, ki je dejal: “Komaj čakamo, da začnemo. Petek zvečer proti aktualnim nemškim prvakom, kaj več bi si lahko želelo nogometno srce?”

Nadaljeval je: “Doma igrati uvodno tekmo nemškega prvenstva je nagrada za prejšnjo sezono. Gledal nas bo cel svet. Želimo pustiti dober vtis, a v prvi vrsti se bomo osredotočili na lastno predstavo.”

O nasprotniku je povedal: “Poglobljeno smo preučili Bayern. So izjemno spremenljivi. Lahko igrajo v sistemu 4-2-2 ali s tremi branilci v posesti. Z utekanjem igralcev za hrbet želijo vedno izkoristiti prostor, ki ga pušča nasprotnik. Čaka nas težka naloga.”

Zaključil je: “Kljub Bayernovi kakovosti v tekmo ne vstopamo z belo zastavo, trdno delamo in treniramo, da bomo sezono odprli z zmago.”

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Golemac: Kljub odhodu Blažiča ne bi smelo biti težav (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!...Več

3

Velikonja poskrbel, da bodo pri Olimpiji spet jedli krofe (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več