single
[2]
136668

Trener Frankfurta bo težave v moštvu rešil s piknikom

Avtor: Klemen Verlič
12. 9. 2021, 11.11

Trener Frankfurta Oliver Glasner je pred obračunom s Stuttgartom stopil pred medije in spregovoril o trenjih, ki so nastala v moštvu v zadnjih tednih. Za razrešitev le teh pa ima nemški strateg preprosto rešitev.

Pri Eintrachtu iz Frankfurta se v zadnjih tednih vse vrti okoli Srba Filipa Kostića, ki je v želji, da bi v poletnem prestopnem roku klub zapustil, prenehal hoditi na treninge. Ker mu ni uspelo najti novega delodajalca, se je Kostić soigralcem znova pridružil na skupnih treningih. Po besedah Oliverja Glasnerja pa ga klub za njegovo ravnanje tudi ne bo kaznoval, čeprav so nemški mediji poročali, da naj bi prav trener Eintrachta zanj zahteval kazen v višini 100,000 evrov.

“Filip bo na v nedeljo na voljo za igro. Vrnil se je v ekipo in z njim sem se iskreno pogovoril. Stvar sva pustila za seboj in z njim nimam nobenih težav. Nikoli nisem zahteval kakšne kazni in enako velja tudi za vodilne v klubu. Dogovorili smo se, da bomo organizirali moštveni piknik, za katerega bo plačal Filip, saj je najpomembnejše v tem trenutku, da smo čim bolj povezani kot ekipa,” je pred tekmo s Stuttgartom dejal Glasner.

Tekmo Eintracht Frankfurt-Stuttgart si boste lahko ogledali v nedeljo ob 15.25 na Š1!

Foto: Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

Allegri besnel po tekmi: ”In oni bi radi igrali za Juventus!” (VIDEO)...Več

2

Lotrič: Evropa nam bo prinesla veliko novih izkušenj (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Bo Olimpija eno izmed presenečenj letošnje ICEHL?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Olimpija v ICEHL...Več

2

Pred derbijem na ŠTV: Mulahusejnović je novi Džeko (video)...Več

3

Puškaša naj dobi … kuža!...Več