pismo ikona
šport TV 1 logo
08:45
Lazio - Chievo Serie A
šport TV 2 logo
09:45
Napoli - Atalanta Serie A
šport TV 3 logo
09:15
Finale: Triglav - Cinkarna Celje, druga tekma Slovenska liga, članice

Trener Borca si želi »revanšo« z Mariborom

Avtor: Gregor Kovačič
8. 2. 2019, 10.10

Prijateljski dvoboj med Borcem Banjaluka in NK Maribor je dvignil precej prahu. Nogometaši Maribor so namreč v prvem polčasu dosegli štiri zadetke, kar je bil razlog, da nasprotnik ni želel odigrati drugega polčasa dvoboja.

Pri Borcu so po dvoboju pojasnili svojo odločitev, trener je zatrdil, da nogometaši Maribora niso bili korektni do njihovega mladega moštva. V pogovorih pred prijateljskim obračunom naj bi bilo govora o tem, da bo Maribor nastopil v oslabljeni postavi in z veliko nogometaši, ki še nimajo kilometrine na najvišjem nivoju članskega nogometa. Ekipo Borca je zato zelo presenetila postava Maribora, v kateri so bili Marcos Tavares, Jasmin Mešanović in Dare Vršić in še nekaj izkušenih prvokategornikov.

“Želeli smo igrati z nasprotnikom proti kateremu bi preizkusili naše mlade nogometaše. Dogovorili smo se za dvoboj z pomlajeno ekipo Maribora, pričakala pa nas je zelo izkušena postava Maribora, ki je odigrala »na polno« in pokazala veliko željo, da našemu 15-letnemu vratarju zabije zadetek,” je dogajanje sarkastično povzel trener Borca Darko Vojvodić. In še dodal: “Mariboru ponujam povratni obračun z našo prvo ekipo, kjerkoli in kadarkoli. Da pošteno pomerimo moči.”

Pri Mariboru so se na kritiko odzvali z zapisom na spletni strani: “Tekmeci po visokem zaostanku niso želeli nadaljevati z igro. Čeprav ni igral nihče iz prvih 11 proti Spartaku in smo imeli po dogovoru predvideni 2 enajsterici za današnji dvoboj, so se s klopi Borca po vmesnem pritoževanju odločili za odhod z igrišča.”

Danes ob 14.55 na Š1 ne zamudite prijateljskega obračuna med NK Mariborom in Crveno zvezdo.

Foto: Sportida.com

Vir: NK Maribor

Priporočamo še

1

Moderni Ajax veliko dolguje Johanu Cruyffu...Več

2

Nejc Mravlja: Bo 100 milijonov dovolj za nakup Hazarda?...Več

3

Nedelja za zgodovino: Gajser na robu solz z navijači pel himno (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Ivo Jan: Jan Muršak se je odločil, da ne bo zraven (video)...Več

2

VIDEO: Kraljevski dve minuti in dve epski mojstrovini Iličića...Več

3

VIDEO: Tim Gajser razveselil slovenski ovinek in švignil mimo Cairolija...Več