single
[5]
168384

Trebanjci danes na Švedskem

Avtor: Marko Premrl
27. 8. 2022, 10.35

Pred rokometaši trebanjskega Trima je prva tekma uvodnega kroga v evropski ligi. Za uvod v drugem najmočnejšem klubskem tekmovanju na stari celini slovenske podprvake čakata dve tekmi s švedskim Kristianstadom. Prva tekma se bo drevi na Švedskem pričela ob 18.30, povratna bo teden dni kasneje na Dolenjskem.

Od petih slovenskih moških rokometnih klubov v evropskih tekmovanjih – igralci Celja Pivovarne Laško bodo nastopili v skupinskem delu lige prvakov, velenjskega Gorenja, Slovenj Gradca in Rika Ribnice pa v evropskem pokalu – bo najprej na veliko sceno stopila trebanjska zasedba. V gosteh se bo pomerila z osemkratnim švedskim prvakom iz Kristianstada, ki ga je med letoma 2019 in 2020 vodil član zlatega švedskega rokometnega rodu in nekdanji selektor slovenske moške reprezentance Ljubomir Vranješ.

V Trebnjem so se resno lotili nove sezone. V klub, ki bo prihodnje leto praznoval 40. obletnico delovanja, je najprej poleti prišel nekdanji občasni reprezentant Jan Jurečič, nato pa še bosanski vratar Mirnes Grčo in njegov rojak na zunanjem položaju Krešimir Krešić, srbski desni zunanji Miljan Ivanović ter domača krilna igralca Jan Redek in Matic Pipp.

 

Foto: Sportida.com
VIR: STA

Zadnje video vsebine

1

Ivo Jan: Aleš Mušič je bil izjemno nepopustljiv in zanesljiv hokejist...Več

2

VIDEO: Sablja na tekmi lige prvakov očistil pajčevino, Muršakovi zatresli kar desetkrat...Več

3

VIDEO: V Kopru s futsal vrtiljakom zmedli obrambo nasprotnika...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Saj ni res, pa je: Neuspešno poskušal zadeti s sredine, nato je vajo ponovil nasprotnik…(VIDEO)...Več

2

Ultimativna čast: Dres Aleša Mušiča za večno pod stropom Tivolija (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več