pismo ikona
šport TV 1 logo
03:00
Sampdoria - Juventus Serie A
šport TV 2 logo
03:00
Troyes - Ajaccio Ligue 2
šport TV 3 logo
03:00
Nimes - St. Etienne Ligue 1

Totti: Jočem, ko sina peljem na trening

Avtor: Marko Premrl
19. 4. 2020, 08.29

Legendarni član Rome Francesco Totti je svojo s klubom iz prestolnice končal na neljub način. Še danes ni zgladil nesporazumov z vodstvom kluba. Priznal je, da mu je zelo težko obiskati trening center Trigoria.

Francesto Totti je v pogovoru s prijateljem Luco Tonijem razkril kar nekaj podrobnosti, o katerih v preteklosti ni želel govoriti. “Nisem se odločil, da končam kariero, namesto mene so se odločili drugi,” je povedal nekdanji kreator igre pri volkovih, ko ga je Toni v video debati na Instagramu vprašal, kaj si misli o zaključku kariere nogometašev.

Nekaj časa je deloval v klubskih pisarnah, nato je zapustil tudi ta položaj, a še vedno se vrača “na mesto zločina.” V trening center Trigoria namreč na vadbo vozi svojega sina. “Ko pripeljem svojega 15-letnega sina Christiana, ne vstopim v center. Pogosto počakam kar v avtomobilu. Na jok mi gre, ko gledam svoj nekdanji dom. Tam sem pustil mnoge prijatelje,” je še dejal Totti.

“Sin me pogosto prosi, naj grem z njim noter in naj si ga ogledam na treningu, a zame je še prezgodaj. Rana se še vedno ni zacelila,” je še zaključil “er pupone”.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več