šport TV 1 logo
11:00
28. oddaja Serie A magazin
šport TV 2 logo
10:30
Savehof - Rabotnik EHF Liga prvakov
šport TV 3 logo
11:00
Bordeaux - Nimes Ligue 1

Tom Brady se po 20 letih poslavlja od New Englanda

Avtor: Klemen Verlič
17. 3. 2020, 16.03

Zvezdnik ameriškega nogometa in lige NFL Tom Brady se je uradno poslovil od New England Patriots, za katere je igral 20 let. V pismu navijačem se je zahvalil za podporo ob vseh uspehih moštva, ki jih je pod vodstvom 42-letnega podajalca doseglo v tem tisočletju.

Tom Brady

Že pred časom je bilo jasno, da bo Brady po neuspešnih pogajanjih z dosedanjim moštvom prvič v svoji dolgoletni karieri preizkusil trg prostih igralcev, danes pa se je v pismu navijačem tudi uradno poslovil od moštva, za katerega je debitiral davnega novembra 2000, potem ko je bil istega leta kot 199. izbran na naboru za ligo NFL.

“To sta bili dve najsrečnejši desetletji mojega življenja, ki si ju nikakor nisem mogel predstavljati. Podpora je bila v vsem tem času neverjetna in želel bi, da vsak igralec kdaj kaj takšnega izkusi na lastni koži,” je med drugim v izjavi za javnost sporočil šestkratni prvak lige NFL.

Brady bo imel številne snubce na trgu prostih igralcev, ki se uradno odpre v sredo zvečer. Iz igre za podpis pogodbe z Bradyjem pa so se izločili pri Tennessee Titans, ki so v prvem krogu končnice premagali prav New England Patriots, saj so podpisali dolgoročno pogodbo z dosedanjim podajalcem Ryanom Tannehillom, vredno 118 milijonov dolarjev.

Nova sezona lige NFL se bo sicer začela 10. septembra.

Foto: Guliver/Getty Images
Vir: STA

Priporočamo še

1

Xavi naj bo!...Več

2

Fairplay v karanteni...Več

3

Alberto Gilardino: Violinist na začetku nove poti...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Postopno, a strastno taktično dozorevanje Jürgena Kloppa...Več

2

Kurtić za ŠTV: Nisem še rekel zadnje, Jojo je TOP 5 na svetu!...Več

3

Celotna kariera Uroša Zormana zajeta v eno biografijo (intervju)...Več