single
[1176]
124742

Tim Gajser: Najtežje pričakujem ponovno druženje z navijači

Avtor: Blaž Magdič
1. 5. 2021, 11.36

Aktualni svetovni prvak v prestižnem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser bo glavni kandidat za krono tudi v prihajajoči sezoni. Slovenski as je sijajno formo že nakazal na testnih tekmah v Italiji, navijačem pa je sporočil, da že komaj čaka uvodne dirke sezone svetovnega prvenstva.

Zvezdnik HRC Honde bo skupaj s konkurenco prvič na progi v Rusiji, tam bo uvodna dirka na sporedu 13. junija. Štirinajst dni kasneje sledi še preizkušnja v Veliki Britaniji, uvodni trojček pa bo zaključen 4. julija z dirko za VN Italije.

“Komaj čakam, da začnemo z dirkanjem in pričnemo sezono 2021. Čeprav smo lansko sezono končali šele novembra, smo vseeno imeli dolg premor. Počutim se odlično, sem zdrav in pripravljen na prve preizkušnje. V vmesnem obdobju sem se dovolj spočil in zdaj grem na polno,” je pristašem prek družbenega omrežja Facebook sporočil 24-letnik.

“Težko bo nadgraditi zadnjih nekaj sezon, ko sem postajal svetovni prvak, a vedno želim stvari izpeljati še bolje. Napake želim spremeniti v svoje prednosti. Pred dirko v Rusiji bom postopoma stopnjeval ritem treningov, hkrati pa se dobro zavedam, kako pomembno bo tempiranje forme, ker bo sezona izjemno dolga. Najtežje od vsega pa pričakujem osebni stik z mojimi navijači. Pogrešam podpisovanje avtogramov in fotografiranje z ljudmi, ki navijajo zame,” je zaključil vselej zgovorni in simpatični Gajser.

Vse dirke prihajajoče sezone si boste lahko v ekskluzivnih prenosih ogledali na Šport TV!

 

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Gajser ekskluzivno za Šport TV: ”Občutek, ko imaš svojo progo, je fenomenalen” (VIDEO)...Več

2

Med množico Francozov po derbiju Ligue 1 pretep dveh italijanskih reprezentantov (VIDEO)...Več

3

Po enajstih letih črno-modra navijaška norija na ulicah Milana (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

“Inter do naslova? Seveda, če pa so pripeljali mene”...Več

2

Andrea, kaj ti je bilo tega treba?...Več

3

Marotta provocira Juventine: Komaj čakam, da pridem v Torino kot prvak...Več