single
[1176]
138257

Tim Gajser: “Dobro so me “zašraufali” (video)”

Avtor: Gregor Kovačič
2. 10. 2021, 22.14

Tim Gajser, aktualni svetovni prvak razreda MXGP, si je v času okrevanja po poškodbi rame vzel nekaj minut predaha med treningi na svoji progi Tiga243Land in razkril nekaj podrobnosti o tem: kako je prišlo do poškodbe, kako je potekalo okrevanje in o zelo pomembnem nastopu na dirki za VN Sardinije.

Ubranitev naslova svetovnega prvaka bo za Tima Gajserja letos še nekoliko bolj težka, na treningu pred VN Sardinije si je namreč pri padcu poškodoval ključnico in moral nemudoma na operativni poseg s katerim so ga toliko zakrpali, da je lahko kljub izjemnim bolečinam stisnil zobe in nastopil na VN Sardinije. V pogovoru nam je zaupal, da ga je bilo v svoji karieri bolj redko tako strah, kot pred prvo dirko po operaciji, kar se je zagotovo poznalo pri končni uvrstitvi na prvi preizkušnji.

V drugo pa je nastopil bolj sproščeno in si privozil nekaj zlata vrednih točk v boju za naslov svetovnega prvaka. Pred dirko za VN Nemčije pa je o svoji pripravljenosti povedal: “Nerad govorim o odstotkih, toda vesel bom če bom na dirki za VN Nemčije nekje na 80% do 85% odstotkih.”

VIDEO: ŠPORT TV na obisku pri Timu Gajserju pred VN Nemčije

Foto&video: ŠPORT TV

Zadnje video vsebine

1

Cairoli: Tim je pravi ambasador motokrosa (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Ko za zmago ”strgaš” nasprotnikovo mrežo...Več

3

Nagrada Puskas že oddana? Škorpijonski udarec presenetil vse na stadionu!...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Honda obiskala dom Gajserja in pripravila krajši dokumentarec...Več

2

Victor Osimhen: nov neapeljski vladar...Več

3

Kek utišal samozavestne Ruse: ”V Ljudskem vrtu ni favorita!”...Več