Tilen Strmljan nova okrepitev Celja Pivovarne Laško

Avtor: Marko Premrl
28. 3. 2021, 12.06

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško se je za prihodnje obdobje dogovoril za prihod slovenskega srednjega zunanjega igralca, trenutno igralca Ribnice, 25-letnega Tilna Strmljana. V Celju bo ostal naslednje tri sezone, so sporočili iz Celja.

Strmljan, ki je bil tudi že član mladih slovenskih reprezentanc, je kariero začel pri trboveljskem Rudarju, nato pa se je preselil v Šmartno, kjer je v prvi sezoni dosegel preko 200 zadetkov. Leta 2018 je sledil prestop v Ribnico.

“Imel sem še nekaj drugih ponudb, vendar na koncu to ni bila težka odločitev. Gre za klub s tradicijo, ki ni velik le v slovenskem prostoru, temveč tudi v Evropi. Tu so pogoji za trening, napredek in vse ostalo vrhunski, tu so odlični strokovnjaki in praktično ima rokometaš na voljo vse, kar potrebuje,” je ob podpisu dejal Strmljan.

Trener 24-kratnih državnih in 21-kratnih pokalnih prvakov Slovenije Tomaž Ocvirk je dodal: “Tilen je mlad, hkrati pa tudi že zelo izkušen igralec, ki bo zelo pomemben za ostale mlajše igralce. Je tip igralca, ki odgovarja naši igri, je hiter, ponudil bo dodatno širino v kombinaciji z Vlahom ali visokimi igralci in veseli smo, da ga bomo lahko pozdravili v naši sredini.”

 

Foto: Sportida.com
VIR: STA

Zadnje video vsebine

1

Hokejska čarovnija v režiji jeseniškega bisera (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Gajser v Italiji za las ušel grdemu padcu...Več

3

VIDEO: Nor zaključek El Clasica pripadel Realu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

FOTO: Iličić na treningu s pozlačenimi kramponi...Več

2

Tim Gajser vse bližje dokončanju svoje nove proge (VIDEO)...Več

3

“S takšnim pristopom bi še danes igrali v Ligi prvakov”...Več