KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[5]
186354

Tamše pred srečanjem z Vojvodino: “Če jih bomo želeli premagati, bomo morali odigrati najboljšo tekmo do zdaj!”

Avtor: Rene Vidmar
9. 3. 2023, 08.25

Peti krog lige SEHA bo postregel z dvobojem vodilnih ekip skupine A. Hrvaški podprvaki Nexe Našice slovenskega trenerja Branka Tamšeta pričakujejo srbske prvake Vojvodino Novi Sad. Srečanje si boste v neposrednem prenosu lahko ogledali samo na Šport TV.

Tekmeca se bosta v četrtek pomerila drugič v sezoni. Prvo srečanje omenjenih ekip v uvodnem krogu so v Novem Sadu dobili domačini. Vojvodina je slavila z 31:25. Strateg Našic Branko Tamše se zaveda, da bodo njegovi varovanci v četrtek morali pokazati boljšo predstavo, če se bodo želeli maščevati za poraz. “Vojvodina ima res dobro ekipo. Na uvodu so bili zasluženo boljši. Če bomo želeli zmagati, bomo morali odigrati najboljšo tekmo do zdaj!”

Štiriinštiridesetletni rokometni strokovnjak je med drugim razkril, da bo priložnost ponudil mlajšim rokometašem. “Zaradi reprezentančnih obveznosti, ki potekajo v tem tednu, ne bomo imeli na voljo vseh igralcev. Priložnost bomo ponudili mlajšim rokometašem, kar je pravzaprav dobro. Lahko se bodo izkazali.”

Njegov trenerski kolega na klopi Vojvodine Boris Rojević bo prav tako računal na mlade igralce. Toda srbski trener ima za to druge razloge. “V Našice bomo odpotovali v mešani zasedbi. Priložnost bomo ponudili mladim igralcem, ki so se izkazali že proti Eurofarm Pelistru. Ker igramo v štirih različnih tekmovanjih moramo veliko rotirati.”

Pomlajena zasedba Vojvodine je sicer v zadnjem četrtem krogu v Bitoli s 30:25 morala priznati premoč Eurofarmu. Kljub temu je srbski trener še kako samozavesten. “Z uvodno zmago nad Nexejem in Eurofarmom v drugem krogu smo vsem dokazali, kako dobri smo v resnici.”

SEHA Liga: Nexe – Vojvodina, od 15.55 na Š1!

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Matjaž Kek: Moti me obnašanje nekaterih in tega ne bom toleriral...Več

2

VIDEO: Olimpijina evropska sezona za pozabo, ki mora služiti kot opozorilo za naslednjo...Več

3

VIDEO: Dino Murić iz nemogočega položaja v zadnji sekundi Šenčurju priigral zmago nad Heliosom...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

2

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več

3

Podcast PLT: Slovenija na Euro!...Več