single
[4]
160682

SŽ Olimpija nadaljuje s sestavo moštva za ligo prvakov

Avtor: Kenny Jan
1. 6. 2022, 08.21

Slovenski hokejist Gregor Koblar je naslednji, ki je za eno leto podaljšal pogodbo z državnimi prvaki SŽ Olimpijo, je klub sporočil na družbenih omrežjih. Na Jesenicah rojenih napadalec bo tako še šesto sezono nosil dres zeleno-belih.

Koblar, ki je športno pot začel pri Jesenicah, je k Olimpiji prišel pred sezono 2013/14 iz vrst mladinske ekipe Salzburga in v Ljubljani ostal tri sezone. Nato je v prestolnici igral še v tekmovalnem obdobju 2018/19 in v minuli sezoni, ko je na 46 tekmah rednega dela lige ICEHL dosegel osem golov in devet podaj, v končnici pa na šestih tekmah prispeval tri podaje. V državnem prvenstvu je na skupno sedmih tekmah dosegel štiri gole in tri podaje, vse na petih tekmah končnice.

Koblar se je pridružil številnim drugim hokejistom Olimpije, ki so nedavno podaljšali pogodbo za prihodnjo sezono. To so Finec Joona Erving, Tadej Čimžar, Miha Zajc, Žan Us, Nik Simšič, Žiga Pance ter brata Kristjan in Mark Čepon. Ekipo so okrepili tudi Kanadčana Anthony Morrone in Marc-Olivier Vallerand ter Nejc Stojan.

Vir: STA
Foto: Sportida

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Iz nebes v pekel; najprej branil kot Kahn, nato pa …...Več

2

Velikonja za ŠTV: V Gorici sem vodja ekipe in zadolžen za prenašanje znanja...Več

3

VIDEO: Velika drama na footgolf turnirju na Ptuju, na koncu zmaga Slovencu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Jan Pokeršnik: “Nova oblika odbojke na mivki je prinesla veliko razburljivosti”...Več

2

30 najvrednejših nogometašev Bundeslige...Več

3

Herlings: ‘’Zdajšnje kvalifikacije so dolgočasne!’’...Več