pismo ikona
šport TV 1 logo
03:15
Sassuolo - Udinese Serie A
šport TV 2 logo
03:00
Milan - Cagliari Serie A
šport TV 3 logo
03:00
Marseille - Lyon Ligue 1

Suso in Politano prvi imeni za zamenjavo nesrečnega Zaniola

Avtor: Klemen Verlič
13. 1. 2020, 16.09

Po poročanjih Gianluce Di Marzia je le dan po poškodbi Nicoloja Zaniola, zaradi katere je mladi up Rome že zaključil sezono, Volkulja že v lovu za njegovo zamenjavo. Kot najverjetnejši okrepitvi kluba iz italijanske prestolnice se pojavljata imeni Mattea Politana in Susa.

Prav Matteo Politano, ki je trenutno član Interja, se je pred tem že pojavljal tudi na spisku želja Milana, ki z doprinosom Susa v letošnjem prvenstvu ni zadovoljen. Tako bi se lahko v naslednjih dneh Milan in Roma udarila za usluge Italijana, ki pri Interju ne dobiva prave priložnosti.

Roma je po poškodbi Nicoloja Zaniola na tekmi proti Juventusu ostala brez enega svojih glavnih kreatorjev igre. V svojih vrstah imajo na njegovem položaju še Cengiza Underja, ki pa se v letošnji sezoni še ni dokazal, zato je Roma hitro preusmerila svojo pozornost prav na nakup Politana in Susa. Roma je po poročanju Di Marzia v stik z Interjem glede Politana že vstopila, Suso pa naj bi bil njihova druga izbira.

Z agentom 26-letnika naj bi se v preteklih dneh že srečali vodilni pri Milanu. Interes v Politana sta pokazala tudi Napoli in Fiorentina, a boj za Italijanov podpis naj bi bil le dvostranski. Inter vrednost napadalca ocenjuje na dobrih 20 milijonov evrov, medtem ko je Milan Susu v pogodbi odkupno klavzulo postavil na 38 milijonov.

Foto: Guliver/Getty Images

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Diamanti dvakrat z lobom osmešil nasprotnika...Več

2

MXGP in MX2: Kako se je odvijala sezona in kaj nas čaka (video)...Več

3

Febvre: Želimo samo dirkati, četudi se sezona zavleče do novembra (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Posterji Iličića preplavili Bergamo...Več

2

Bomba iz Anglije: Ronaldo se je dogovoril z Newcastlom!...Več

3

Tri tedne pred nadaljevanjem MXGP sezone Gajser trenira na vso moč (VIDEO)...Več