single
[2]
94790

Suso in Politano prvi imeni za zamenjavo nesrečnega Zaniola

Avtor: Klemen Verlič
13. 1. 2020, 16.09

Po poročanjih Gianluce Di Marzia je le dan po poškodbi Nicoloja Zaniola, zaradi katere je mladi up Rome že zaključil sezono, Volkulja že v lovu za njegovo zamenjavo. Kot najverjetnejši okrepitvi kluba iz italijanske prestolnice se pojavljata imeni Mattea Politana in Susa.

Prav Matteo Politano, ki je trenutno član Interja, se je pred tem že pojavljal tudi na spisku želja Milana, ki z doprinosom Susa v letošnjem prvenstvu ni zadovoljen. Tako bi se lahko v naslednjih dneh Milan in Roma udarila za usluge Italijana, ki pri Interju ne dobiva prave priložnosti.

Roma je po poškodbi Nicoloja Zaniola na tekmi proti Juventusu ostala brez enega svojih glavnih kreatorjev igre. V svojih vrstah imajo na njegovem položaju še Cengiza Underja, ki pa se v letošnji sezoni še ni dokazal, zato je Roma hitro preusmerila svojo pozornost prav na nakup Politana in Susa. Roma je po poročanju Di Marzia v stik z Interjem glede Politana že vstopila, Suso pa naj bi bil njihova druga izbira.

Z agentom 26-letnika naj bi se v preteklih dneh že srečali vodilni pri Milanu. Interes v Politana sta pokazala tudi Napoli in Fiorentina, a boj za Italijanov podpis naj bi bil le dvostranski. Inter vrednost napadalca ocenjuje na dobrih 20 milijonov evrov, medtem ko je Milan Susu v pogodbi odkupno klavzulo postavil na 38 milijonov.

Foto: Guliver/Getty Images

 

Zadnje video vsebine

1

Med množico Francozov po derbiju Ligue 1 pretep dveh italijanskih reprezentantov (VIDEO)...Več

2

Po enajstih letih črno-modra navijaška norija na ulicah Milana (VIDEO)...Več

3

Junak Interjevih navijačev pred Meazzo dobil čudovit grafit (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Marotta provocira Juventine: Komaj čakam, da pridem v Torino kot prvak...Več

2

Tim Gajser: Najtežje pričakujem ponovno druženje z navijači...Več

3

Andrea, kaj ti je bilo tega treba?...Več