single
[2,3194]
193079

Strokovnjaka opozarjata: “Zdaj se začne najtežje delo, Olimpija mora definirati svoje načrte!” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
22. 5. 2023, 09.17

Letošnja sezona bo zapisana v Olimpijino zgodovino. Zmaji so osvojili dvojno krono, postali so državni in pokalni prvaki, a le nekaj dni po slavju je jasno, da je pred Ljubljančani negotova prihodnost. Španski strateg Albert Riera, ki je bil poleg igralcev glavni tvorec uspeha, ni več trener zmajev. Prav tako bodo najverjetneje odšli nekateri nosilci igre. Največ se govori o Matevžu Vidovšku in Timiju Maxu Elšniku.

V pisarnah novih prvakov je zato pričakovati razburkano poletje. O tem smo se pogovarjali tudi v sobotnem studiu. Matej Rožič Mavrič je ocenil situacijo: “Najprej morajo potegniti črto, kaj si želijo. Ali želijo biti konkurenčni v Evropi ali želijo samo nastopati. Vsak od fantov želi biti uspešen tudi v Evropi. Marsikateri izmed njih si najverjetneje želi v tujino, ker ima občutek, da je prerasel slovensko ligo. Prihaja eno najtežjih obdobij za upravo.”

“Dejstvo je, da uprava najverjetneje želi nekaj tudi zaslužiti oziroma nekaj mora zaslužiti. Ključno bo, kako bodo ta sredstva vlagali v ekipo. Če bodo prodali nekatere igralce, morajo pripeljati adekvatno zamenjavo, da bodo lahko uspešni,” je nadaljeval.

Tonči Žlogar je dodal: “Mislim, da ekipa mora imeti kontinuiteto. Veliki klubi načrte prav tako delajo že prej in ne čakajo na poletje. Sezona prinese rezultate in igre igralcev prinesejo vrednost.”

VIDEO: Mavrič in Žlogar o prihajajočem poletju Olimpije 

Video is not available for your country.

Video: Šport TV
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Euro se sploh še ni začel, Nemec s potezo na treningu navijače že spravil v ekstazo (VIDEO)...Več

2

Novi trener Zmajev za Šport TV: Proračun je pomemben faktor, ni pa odločilen (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Slovenska reprezentanca na poti v Nemčijo...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Šeško tik pred podpisom nove pogodbe...Več

2

Bundesliga ponudila nov čudež: Po porazu s tremi, do zmage s štirimi goli za obstanek v ligi! (VIDEO)...Več

3

Bundesliga strelski raj za napadalce...Več