single
[5]
189016

Strateg Vojvodine pred spopadom z velikim Vardarjem: “Že zdaj je za nami ena izmed najboljših sezon v klubski zgodovini!”

Avtor: Rene Vidmar
6. 4. 2023, 08.45

V četrtek si boste na Šport TV lahko ogledali tekmo tretjega četrtfinalnega obračuna v ligi SEHA. V Skopju se bosta v prvem obračunu pomerila domači Vardar in Vojvodina.

Varovanci Borisa Rojevića bodo v makedonsko prestolnico zaradi težav s poškodbami pripotovali v precej pomlajeni zasedi. Ne glede ne težave z igralskim kadrom je za Vojvodino že zdaj ena izmed najboljših sezon v novejši klubski zgodovini. “Nisem prepričan, če smo že kdaj imeli tako veliko število tekem v eni sezoni. Po eni strani je to dobro, saj očitno nekaj delamo prav. V številnih tekmovanjih smo namreč še vedno v igri za dober rezultat. Po drugi strani pa bomo v nadaljevanju nedvomno morali postaviti prioritete,” pred srečanjem poudarja Rojević.

Vojvodina je namreč v dobrem položaju tudi v srbskem prvenstvu, kjer vodijo. Prav tako pa jim dobro kaže tudi v evropskem pokalu. Tam so v četrtfinalu izločili velenjsko Gorenje.

V domačem prvenstvu gre zelo dobro tudi Vardarju. Klub iz makedonske prestolnice se namreč prav tako nahaja na prvem mestu. Toda po prepričljivi zmagi s 35:25 nad največjim tekmecem Eurofarm Pelisterjem je sledila streznitev. V zadnjem krogu makedonske Super lige so namreč rokometaši Vardarja doživeli šokanten poraz proti Alkaloidu. Varovanci Vlada Nedanovskega bodo zato slab vtis z zadnje prvenstvene tekme skušali popraviti v četrtfinalu SEHA lige.

“Pred nami je pomembna tekma. Zaradi nedavnega poraza v državnem prvenstvu vzdušje v ekipi ni takšno, kot bi moralo biti. Kljub temu sem prepričan, da bomo do četrtka pravi. Vojvodina ima za sabo odlično sezono. V domačem prvenstvu so nepremagljivi. Prav tako pa so v ligi SEHA proti Nexeju in Erurofarm Pelisterju prikazali odlične predstave. Igrajo moderen, hiter rokomet. Kljub napornemu ritmu tekem bomo storili vse, da na domačem terenu prikažemo dobro predstavo,” pa pred srečanjem z Vojvodino izpostavlja Nedanovski.

Četrtfinale: Vardar – Vojvodina, v četrtek od 17.55 na Šport TV1!

Foto: Imago Sports

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Romunke po drami z obrambo v zadnjih sekundah do zmage nad Brazilkami...Več

2

Dobrosrčna poteza Tima Gajserja: Mladi navijač prejel dres in od sreče kar zajokal (VIDEO)...Več

3

Gerčar o Pradu: V najboljši formi je bil v začetku sezone (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sijajen uvod EURA za Slovenijo: Četa Matjaža Keka odščipnila točki favorizirani Danski...Več

2

Šeško tik pred podpisom nove pogodbe...Več

3

Bundesliga ponudila nov čudež: Po porazu s tremi, do zmage s štirimi goli za obstanek v ligi! (VIDEO)...Več