single
[3583]
187157

Strateg Dobovca v Ljutomeru pričakuje kakovostno tekmo

Avtor: Urban Kolman
16. 3. 2023, 09.32

Po tritedenskem premoru se vrača 1. slovenska futsal liga. Do konca rednega dela sezone sta na vrsti le še dva kroga. Predzadnji 20. krog bosta odprla FK Dobovec in KMN Meteroplast Šic Bar. Dobovec je po 19. krogih na prvem mestu, a ima le točko prednosti pred drugo Vrhniko, medtem ko bo Meteorplast redni del sezone ne glede na rezultate v zadnjih dveh krogih končal na tretjem mestu. Obračun si boste lahko ogledali tudi na Šport TV.

V tej sezoni sta se ekipi, ki ju vodita hrvaška stratega Robert Grdović in Kujtim Morina, pomerili dvakrat. Konec septembra je Dobovec v Ljutomeru slavil s 6:1, v začetku decembra sta se ekipi v Rogatcu razšli brez zmagovalca. Končni rezultat je bil 4:4.

Domači igralec Alen Ruis je pred obračunom dejal: “Mislim, da pred tekmo ne rabim izgubljati besed z opisom nasprotnika. K nam prihaja serijski državni in pokalni prvak, ki je tudi trenutno prvi na lestvici. Tekma bo težka, spet ne bomo kompletni, ampak to ne pomeni, da se kakorkoli predajamo. Igramo doma, pred domačo publiko. Pokazali bomo, da v Ljutomeru nobeni ekipi ne bo lahko. Motivacije ne manjka, vsak se želi dokazati proti na papirju boljši ekipi.”

Strateg vodilne ekipe Kujtim Morina pričakuje kakovostno tekmo: “Pred nami je dobra tekma. Vse naše medsebojne tekme so dobre. Najboljše možno opozorilo pa smo dobili na zadnji tekmi, ko smo z njimi igrali v Rogatcu. Na drugi strani bo kvalitetna ekipa, ki ima kar nekaj igralcev, ki trkajo na vrata članske reprezentance. A tudi mi imamo svoje načrte, s katerimi prihajamo v Ljutomer.”

1. SFL: KMN Meteorplast – Dobovec ob 19.55 na Š1

Vir: futsal.si
Foto: Nzs.si/futsal.si

Zadnje video vsebine

1

Motika cilja visoko: “Pričakujem velik prestop, vidim se v eni izmed najboljših petih lig” (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Nalet, ki odmeva še v dnevih po tekmi! Branilec Olimpije tekmeca pospravil na klop...Več

3

VIDEO: Prestop, ki je zaznamoval bundesligaško poletje...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Koper v Ljudskem vrtu Mariboru zadal tretji zaporedni prvenstveni poraz (VIDEO)...Več

2

Koliko jih bo Šeško moral zabiti, če želi postati najboljši slovenski bundesligaški strelec vseh časov?...Več

3

Studio Šport TV: “Primer Rogaška? Nekdo bo moral prevzeti odgovornost!” (VIDEO)...Več