single
[4]
146507

Številne odpovedi v regionalnih hokejskih tekmovanjih

Avtor: Kenny Jan
3. 1. 2022, 19.47

V obeh regionalnih hokejskih tekmovanjih s slovensko udeležbo se v teh dneh vrstijo odpovedi tekem. Ljubljanska SŽ Olimpija je tako morala odpovedati že drugi dvoboj v ligi ICEHL v treh dneh, brez današnje prve od dveh načrtovanih zaporednih tekem pa so ostali tudi hokejisti Sija Acronija Jesenic v alpski ligi.

Ljubljančani so zaradi zdravstvenih razlogov najprej odpovedali tekmo, ki je bila načrtovana za nedeljo, tekmec bi moral biti v dvorani Tivoli Bolzano, v ponedeljek pa je bil odpovedan še torkov obračun s Salzburgom v gosteh.

Tudi drugi klubi imajo težave z okužbami. V nedeljo so tako izpeljali le dve tekmi od šestih, za torek pa so ob ljubljansko-salzburškem obračunu odpovedali še tekmi Vienna Capitals – Black Wings Linz in Graz99ers – Fehervar.

Tudi v alpski ligi ne gre vse po načrtih. Jeseničani bi morali v ponedeljek igrati tekmo pri Fassi, a je bila tudi zaradi zdravstvenih razlogov odpovedana. Železarji bodo tako prvi dvoboj v novem letu 2022 predvidoma igrali v torek, ko bodo gostovali v Vipitenu.

Vir: STA
Foto: Sportida

Zadnje video vsebine

1

Zoran Dragić: Ob povratku je bilo kar malo čudno, imam pa veliko motivacijo...Več

2

Bečirović: Boljše nadgradnje kot je Dragić, si nismo mogli želeti (video)...Več

3

Gol januarja: fantastičen volej za pozno in zelo pomembno izenačenje (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Luka Modrić, ubrani mojster neskončne simfonije...Več

2

Prva violina HRC Honde začela s pripravami na novo sezono (FOTO)...Več

3

V pogodbi zahteval klavzulo in jo dobil, ni mu treba na tekmo, če je bil na koncertu...Več