pismo ikona
šport TV 1 logo
05:00
Sassuolo - Udinese Serie A
šport TV 2 logo
05:00
Marseille - Brest Ligue 1
šport TV 3 logo
05:00
Bilbao - Real Madrid Španska liga

Srbski predsednik želi postati košarkarski trener

Avtor: Klemen Verlič
18. 7. 2020, 20.39

Srbski predsednik Aleksandar Vučič si želi uresničiti sanje iz otroštva in postati košarkarski trener, poročajo srbski mediji. Vučić se je zato že vpisal na visoko strokovno šolo, novico pa javnosti sporočil preko instagrama.

“Drugič v življenju sem postal študent. Tokrat na Visoki športni šoli strokovnih študij, z željo, da postanem košarkarski trener za mlade. Ne boste verjeli, kako sem srečen, ker sem po toliko letih začel uresničevati svoje sanje,” je napisal Vučić in temu priložil fotografijo z indeksom in majhno košarkarsko žogo.

Svojo namero je najavil že pred tem, ko je za tabloid Kurir povedal, da je trenerski poklic njegova neuresničena želja in že v pogovoru napovedal, da se bo zaradi tega vnovič vpisal v šolo. “Želim si trenirati mlade iz nekega kluba, npr. zemunske Mladosti ali pa Ušča. Pionirje ali kadete,” je še dejal in dodal, da njegove ambicije niso velike, vesel bi bi z delom v katerem od manjših klubov.

Kot pravi, v življenju zanj ni lepšega, kot da bi konec tedna preživel z mladimi, ki jih lahko kaj nauči in jim kaj pokaže.

Na najavo so se že odzvali tudi pri Crveni zvezdi. Predsednik Nebojša Čović je novico prebral v Kurirju in povedal, da imajo vprašanje trenerja kluba že rešeno za naslednjih 8 let, nato pa priložnost lahko dobi tudi Vučić. “Šalim se in ne šalim se,” je za TV prva dejal Čović.

Foto: Guliver/Getty Images
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Zlatan najprej “zamočil”, nato razparal mrežo Cagliarija...Več

2

VIDEO: Pot Iličića od neprepričljivega Palerma do dominantne Atalante...Več

3

VIDEO: PSG po enajstmetrovkah do domače trojne krone...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Posterji Iličića preplavili Bergamo...Več

2

Bomba iz Anglije: Ronaldo se je dogovoril z Newcastlom!...Več

3

Tri tedne pred nadaljevanjem MXGP sezone Gajser trenira na vso moč (VIDEO)...Več