single
[2,2427]
136340

Sportske novosti o Keku: ”Nočna mora vsakega Splitčana”

Avtor: Kenny Jan
6. 9. 2021, 17.16

Spletni portal hrvaškega medija Sportske novosti so pred torkovo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2022 v Katarju namenile cel prispevek slovenskemu selektorju Matjažu Keku.

”Selektor slovenske nogometne reprezentance se bo že danes pojavil na svojem nesojenem stadionu,” se je pisal uvodni stavek prispevka. Ne pozabimo, da je bil Matjaž Kek zgolj korak oddaljen od prestopa k Hajduku, namesto tega pa ga je z Rijeko velikokrat premagal. Če smo natančni: njegova statistika beleži 11 tekem proti splitskemu velikanu – 6 zmag, 5 neodločenih rezultatov in niti enega poraza. Zato že v naslovu piše, da je slovenski strateg ”nočna mora vsakega Hajdukovca”. 

Lukša Jakobušić, predsednik splitskega ponosa, je želel na klop svojega kluba pripeljati nekoga ”z imenom in priimkom”. S tem je mislil prav na 59-letnega Mariborčana, ki je bil večkrat blizu prevzemu ”Bijelih”, najbližje še preteklo jesen, a je sodelovanje na koncu ”padlo v vodo”.

”Ne morem si dovoliti, da v tem trenutku razmišljam o bilo čem drugem, kot o slovenski reprezentanci,” je pred natanko 10 meseci, ko se je na dolgo in široko pisalo o njegovem odhodu na Poljud, izjavil Kek.

Da je situacija še slabša, je slovenska reprezentanca v marčevski akciji, povsem na začetku kvalifikacij, v Stožicah ugnala Hrvate z minimalnih 1:0. Nadejamo si, da bo tako tudi v torek.

Hrvaška – Slovenija, v torek, ob 20.45, samo na Š1. Studijski del pričnemo ob 20.00. Vabljeni v našo družbo! 

Foto: Sportida

Zadnje video vsebine

1

Allegri besnel po tekmi: ”In oni bi radi igrali za Juventus!” (VIDEO)...Več

2

Lotrič: Evropa nam bo prinesla veliko novih izkušenj (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Bo Olimpija eno izmed presenečenj letošnje ICEHL?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Olimpija v ICEHL...Več

2

Pred derbijem na ŠTV: Mulahusejnović je novi Džeko (video)...Več

3

Puškaša naj dobi … kuža!...Več