KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[2]
186459

ŠPORT TV: Z novo podobo do novih zmag in novih izzivov

Avtor: Šport TV
9. 3. 2023, 17.33

Prva slovenska športna televizija, Šport TV je pred začetkom enega največjih projektov v letošnjem letu, prenosov kvalifikacij slovenske nogometne reprezentance za nastop na EURO 2024, ki se začnejo 23. marca, prenovila svojo grafično podobo.

Gledalci bodo zagotovo najprej opazili nov, sodobnejši logotip, hkrati pa smo na Šport TV poskrbeli tudi za moderno, preglednejšo in gledalcem prijazno grafiko. Sodobnejšo podobo je dobil tudi studio, v katerem spremljamo vsa vrhunska tekmovanja doma in po svetu.

Verjamemo, da bo nova celostna grafična podoba s svojo aktualno zasnovo, kompozicijsko in barvno usklajenostjo zagotavljala še boljšo vizualno prepoznavnost Šport TV.

Slovenska nogometna reprezentanca bo v marčevskem terminu odigrala dva dvoboja. 23. marca bo na sporedu dvoboj s Kazahstanom, tri dni kasneje pa bodo varovanci Matjaža Keka zmago lovili proti San Marinu.

 

Foto&Video: Šport TV

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Jeseničani gladko v finale alpske lige...Več

2

Murić po zadnji tekmi v EuroCupu: ”Težko rečem, kaj vse je bilo narobe, postalo je že smešno!” (VIDEO)...Več

3

Obetavni hrvaški organizator Cedevite Olimpije o vzornikih: “Odkar spremljam NBA je to Luka Dončić, tak košarkar se rodi enkrat na milijon let! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nekdanji dragulj Bayerna se spominja Der Klassikerja: ”Ljudje so samo zaradi te tekme kupovali sezonske vstopnice”...Več

2

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

3

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več