single
[1176]
169642

Španec bo vozil ob boku Gajserja: Uresničile so se moje otroške sanje

Avtor: Blaž Magdič
9. 9. 2022, 09.09

Pred dnevi so pri HRC Hondi javnost seznanili s tem, da je svetovni prvak Tim Gajser podaljšal sodelovanje z moštvom in bo novo lovoriko napadal tudi v naslednji sezoni. Ob slovenskem asu pa ne bo več Mitcha Evansa, ki ga je nasledil Ruben Fernandez.

Španec bo Hondin adut ob boku petkratnega svetovnega prvaka, Fernandez pa navdušenja ob podpisu večletne pogodbe ne skriva: “Uresničile so se moje otroške sanje, vozil bom za HRC Hondo! Gre za najboljšo in največjo ekipo v svetovnem prvenstvu, že v preteklih sezonah sem vozil na motorju Honde, zato večino stvari že dobro poznam. Veselim se, da bom naredil korak naprej,” je na družbenih omrežjih zapisal 23-letnik, ki je doslej vozil v moštvu Honda 114 Motorsport.

“Veselim pa se tudi, da bom sodeloval s Timom Gajserjem. Od petkratnega svetovnega prvaka se lahko veliko naučim, zato že komaj čakam prve skupne treninge. Zdaj je čas za počitek, pozimi pa moram opraviti dobre priprave, da bom maksimalno pripravljen na prvo dirko nove sezone,” je zaključil v Vigu rojeni dirkač.

 

Foto: Oliveira via Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: SŽ Olimpija na prvi domači tekmi točke predala Celovcu...Več

2

VIDEO: Kako ne začeti tekme? Predava Las Vegas...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

2

Union Berlin: Novi nemški vladar?...Več

3

Tekma med Muro in Olimpijo dobiva tretji polčas: Riera na družbenem omrežju odgovarja Čontali (FOTO, VIDEO)...Več