šport TV 1 logo
16:30
34. oddaja Serie A magazin
šport TV 2 logo
16:00
PSG - Bordeaux Ligue 1
šport TV 3 logo
15:45
Montreal - Columbus NHL

Song: Ne da bi igral, v Barco sem šel, da bi postal bogat

Avtor: Marko Premrl
20. 5. 2020, 08.41

Danes 32-letni nogometaš Alex Song je višek svoje kariere doživel v časih Arsenala in Barcelone. V pogovoru na Instagramu je razkril, da je prislužen denar na veliko zapravljal, v Barcelono pa je odšel le z enim namenom.

“Ljudje so mislili, da sem bogat, ko sem igral za Arsenal. Spominjam se, kako sem podpisal prvo pogodbo in prejel 15 tisočakov na teden. Bil sem tako vznemirjen, da sem si šel takoj kupiti takšen avtomobil, kot ga je imel Henry. Potem pa sem ugotovil, da si ga ne morem privoščiti,” je dejal Alex Song.

V dresu Barce je bil med 2012 in 2016, ni pa ravno veliko igral, a s tem so ga seznanili. “Ko sem videl, koliko bom zaslužil pri Barci, nisem razmišljal, vedel sem, da bom postal nesramno bogat. Ni me zanimalo, da ne bom igral. Povedali so mi, da ne bom v prvem planu.”

Danes drugače gleda na svojo preteklost in priznava svoje napake. “Ves denar sem hitro zapravil. Dvajsetletnik, ki vozi ferrarija, ni bogataš, pri teh letih nisi storil še ničesar. Ko pa 50-letnik vozi bentleyja, lahko veš, da je v svojem življenju nekaj naredil.”

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več