single
[2]
147546

Šokirani Brazilci: Lahko podpišemo pogodbo z legendo Bayerna?

Avtor: Rene Vidmar
15. 1. 2022, 15.58

Predsednik brazilskega prvoligaša je bil osupel, ko se mu je ponudila priložnost, da bi vrste svojega kluba okrepil z nekdanjim zvezdnikom münchenskega Bayerna Franckom Riberyjem. V klubu so namreč mislili, da je Francoz že sklenil igralsko kariero.

Ribery sicer kljub svojim 38 letom še ne razmišlja o tem, da bi nogometne čevlje obesil na klin. Trenutno je še član italijanskega prvoligaša Salernitane, a klub se ga zaradi finančnega položaja želi znebiti.

Le Parisien sedaj poroča, da Riberyjevi zastopniki Francoza ponujajo številnim brazilskim klubom. Eden izmed teh je bil sodeč po odzivih predsednika tudi prvoligaš Ceara.

Predsednik kluba Robinson de Castro se ob prvem poizvedovanju zastopnikov sploh ni zavedal, da nekdanji nogometaš Marseillea, munchenskega Bayerna in Fiorentine še vedno igra. ‘’Včeraj so nas poklicali in nam ponudili Riberyja. Sploh nisem vedel, da še vedno igra’’, je dejal Castro in dodal, da se še ni odločil, ali mu bodo ponudili pogodbo.

Francoz se je Salernitani, kjer trenutno brani Slovenec Vid Belec, pridružil septembra lani. Klub ga je videl kot nekoga, ki bo Kampanijcem pomagal v boju za obstanek. V letošnji sezoni je tako nastopil na 12 tekmah. Salernitana se sicer po 21. krogih z osmimi točkami nahaja na zadnjem mestu Serie A.

Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP via Guliver

Zadnje video vsebine

1

Zoran Dragić: Ob povratku je bilo kar malo čudno, imam pa veliko motivacijo...Več

2

Bečirović: Boljše nadgradnje kot je Dragić, si nismo mogli želeti (video)...Več

3

Gol januarja: fantastičen volej za pozno in zelo pomembno izenačenje (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Luka Modrić, ubrani mojster neskončne simfonije...Več

2

Prva violina HRC Honde začela s pripravami na novo sezono (FOTO)...Več

3

V pogodbi zahteval klavzulo in jo dobil, ni mu treba na tekmo, če je bil na koncertu...Več