single
[3]
166353

Slovenija, veseli se – vrača se Goran Dragić!

Avtor: Kenny Jan
5. 8. 2022, 16.36

Slovenski košarkarski zvezdnik Goran Dragić je v petek prek Twitterja sporočil, da se vrača v slovensko reprezentanco, s katero je leta 2017 osvojil naslov evropskega prvaka. Dragić in soigralci bodo obrambo naslova začeli na letošnjem EP, ki je na sporedu od 1. septembra dalje.

Za slovenske ljubitelje košarke težko pričakovano novico, na katero so čakali zadnji mesec, je novi član Chicaga v ligi NBA sporočil prek Twitterja. Objavil je svojo sliko s pokalom z EP 2017 in zraven v angleščini pripisal ”I’m back” (Vrnil sem se), zraven pa pripel še ključnika KZS in Eurobasket. Čivk so nato povzeli še na Košarkarski zvezi Slovenije (KZS) in – prav tako v angleščini – pripisali ‘‘Happy day today’‘ (Danes je srečen dan).

Goran Dragić je po vrnitvi v ekipo, ko je navdušil slovenske navijače na kvalifikacijski tekmi za SP s Hrvaško v Stožicah, obljubil, da bo kmalu sporočil svojo odločitev o morebitni vrnitvi v izbrano vrsto.

Selektor slovenske košarkarske reprezentance Aleksander Sekulić je Gorana Dragića uvrstil na širši seznam igralcev za EP, na KZS pa so nedavno sporočili, da bodo na njegovo odločitev počakali do konca tedna.

Vir: STA
Foto: sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Golemac: Kljub odhodu Blažiča ne bi smelo biti težav (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!...Več

3

Velikonja poskrbel, da bodo pri Olimpiji spet jedli krofe (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več