single
[6]
222128

Škorc ostaja na klopi Mariborčanov

Avtor: Blaž Magdič
2. 4. 2024, 20.39

Sebastijan Škorc ostaja trener odbojkarjev i-Vent Maribora, je objavil štajerski klub na svoji spletni strani. Prav tako v klubu ostajajo tudi njegovi najožji sodelavci, njegov pomočnik Alen Kranjc, kondicijski trener Jure Muršec in trener mlajših kategorij v klubu Filip Leva.

Škorc je kot igralec s tremi klubi zaigral v ligi prvakov, bil nepogrešljiv član slovenske reprezentance. Kot trener je z Mariborčani v sezoni 20/21 osvojil državno prvenstvo. Deloval je tudi v slovenski reprezentanci, kjer je bil pomočnik selektorja in osvojil dve medalji na evropskem prvenstvu.

V tej sezoni so Mariborčani že osvojili drugo mesto v srednjeevropski ligi ter prav tako drugo mesto v pokalu Slovenije.

“Delati v domačem okolju in z najboljšimi sodelavci v najlepšem mestu je nekaj najlepšega … Želja vseh je, da odbojka nadaljuje uspešno zgodbo v mestu in da se borimo za najvišja mesta. Trenirali bomo še naprej veliko in tako rasli kot ekipa. Igralci pa se bodo razvijali in trkali na vrata reprezentance. Kot klub smo v zadnjih štirih, petih letih dali največ reprezentantov in to je vodilo za naprej,” je med drugim dejal Škorc.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Šeško dosegel svoj 9. zadetek v Bundesligi in Leipzigu pomagal do nove zmage...Več

2

Jošt Pišek za Šport TV: Lahko smo konkurenčni in proti Olimpiji ustvarimo pozitiven rezultat (VIDEO)...Več

3

Pancar za Šport TV: ”Na zadnjo dirko sem se odpravil brez opravljenega treninga”...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sanjska Slovenija v sanjskih Stožicah: Cristiano in soigralci pokleknili z 2:0!...Več

2

BLOG: Čas je za Elšnika, Karničnika, Iličića, Topalovića… Pridete?...Več

3

Bogatinov in Kosić zadnji žrtvi trenerskih menjav v PLT...Več