pismo ikona
šport TV 1 logo
05:00
Milan - Fiorentina Serie A
šport TV 2 logo
05:00
Bologna - Crotone Serie A
šport TV 3 logo
05:00
Lyon - Reims Ligue 1

SIXTYTWO motosport Husqvarna tudi v sezono 2021 s Peklajem in Olssonom

Avtor: Blaž Magdič
16. 11. 2020, 12.34

SIXTYTWO motosport Husqvarna team je uradno potrdila izbiro dirkačev za sezono 2021. Še naprej se bodo osredotočili na mlade talente, tretje leto zapored z Jako Peklajem (EMX125) in že drugo leto s Filipom Olssonom (EMX250).

Pred Jako Peklajem je prva sezona v kategoriji EMX125, za katero se že pripravlja in trdo trenira. V moštvu so izjemno veseli, da so uspeli podaljšati sodelovanje s tako talentiranim mladim dirkačem. “Zaradi prestopa na večji motor, bo morda težje dosegel tla, a ostajamo prepričani, da bo konkurenčen najboljšim v evropskem prvenstvu,” so zapisali pri ekipi.

Tudi Filip Olsson, ki tekmuje v rangu EMX250 optimistično zre v prihodnjo sezono. Po padcu v Latviji je moral na operacijo in sezona 2020 je bila zanj vse prej kot enostavna. Olsson kljub težavam v preteklem obdobju ostaja nasmejan, njegova želja in strast do dirkanja pa sta prav zdaj močnejša kot kadarkoli. “Ponosno bomo stali ob njem tudi v prihodnjem letu.”

Prva violina ekipe ostaja Klemen Gerčar, ki bdi nad logističnim in trenerskim delom. Nekdanji vrhunski motokrosist je ob razkritju načrtov pred prihajajočo sezono dejal: “Zelo sem ponosen ob ponovnem podpisu Jake in Filipa za naslednjo sezono. Vedno sem iskal mlade perspektivne talente, ki imajo delovne navade in željo po zmagah. Z rezultati sta oba to tudi že dokazala, zato smo v ekipi osredotočeni na vse malenkosti, da lahko skupaj dosežemo zastavljene cilje. Hvala tudi vsem sponzorjem, ki nas podpirajo in verjamejo v naše cilje. Veselim se nadaljnjega sodelovanja.«

 

Foto: SIXTYTWO motosport Husqvarna team

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Rupnik znova uprizoril Messija...Več

2

Pozabite “panenko”: To je čudežna 11-metrovka, ki bi šokirala vse vratarje sveta (VIDEO)...Več

3

Bohar in Jurčević z Osijekom zrušila Dinamo in potrdila visoke apetite (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

BLOG: Mesto, kjer se otroci rojevajo z vratarskimi rokavicami...Več

2

Narobe svet: Če bo Pirlo zmagoval, bo bonuse prejemal tudi Sarri...Več

3

Je Tottenham dokončno stopil na šampionsko pot?...Več