šport TV 1 logo
13:10 V ŽIVO
Polfinale: Murcia - Jaen, prva tekma Španska liga
šport TV 2 logo
14:45 PRVIČ
26. oddaja Sanjsko moštvo
šport TV 3 logo
14:30
Amiens - Guingamp Ligue 1

Šiško pred finalom: Ključno je, da dobro otvorimo serijo (VIDEO)

Avtor: Blaž Magdič
16. 5. 2019, 10.36

V soboto se začenja vrhunec košarkarske sezone na sončni strani Alp. V finalni seriji državnega prvenstva se bosta spopadla Sixt Primorska in Petrol Olimpija, vse tekme finalne serije na tri zmage si boste lahko v ekskluzivnih prenosih ogledali na Šport TV.

Koprska zasedba ima za seboj popolno sezono. V začetku so osvojili slovenski superpokal, kjer so premagali prav Zmaje, sledila je zmaga v pokalnem tekmovanju, pred dobrim mesecem pa so pokorili konkurenco še v regionalnem tekmovanju Aba Liga 2. Toda glavni cilj iz začetka sezone je še pred njimi, z morebitno premierno osvojitvijo državnega naslova bi presegli vsa pričakovanja.

Eden ključnih členov čete Jurice Golemca je brez dvoma organizator igre Žan Mark Šiško, ki kljub dolgi sezoni komaj čaka začetek finalne serije. 21-letnik se poudarja, da bo boj z Olimpijo zelo, zelo zahteven.

Prva tekma finala Lige Nova KBM se začne v soboto v Dvorani Bonifika. Dvoboj od 18.45 ekskluzivno na Š1. Vabljeni v našo družbo. V nedeljo pa ne zamudite studijskega programa Š1 16.00, ko se nam bosta pridružila Matej Avanzo in Roman Lisac, direktorja obeh klubov v velikem finalu. 

 

Video: Šport TV

Priporočamo še

1

Manchester City: kralj Anglije, a brez evropske krone...Več

2

Nejc Mravlja: “Zavesa, dol!” (blog)...Več

3

PAOK: »Zbogom, Atene!«...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Družinska naveza Gajser, Nejcu zdaj zaupajo tudi Japonci...Več

2

Ronaldo kapetanu Rome: Premajhen si, da bi lahko govoril (VIDEO)...Več

3

Srhljivi prizor Gajserjevega padca, ki bi se lahko končal zelo hudo (VIDEO)...Več