šport TV 1 logo
16:45
Cagliari - Roma Serie A
šport TV 2 logo
17:45
Juventus - Inter Serie A
šport TV 3 logo
17:55
Železničar - Vardar SEHA Liga

Simeone: Individualne nagrade me ne zanimajo

Avtor: Blaž Magdič

Madridski Atletico bo zvečer odigral povratno tekmo španskega kraljevega pokala proti katalonskemu predstavniku Sant Andreuu. Prva tekma pred dobrim mesecem dni se je končala z minimalno zmago Atletov (1:0), ki bodo morali tokrat na stadionu Wanda Metropolitano odigrati precej osredotočeno, da ne bi prišlo do šokantnega presenečenja. Prenos na Š1 ob 19.25.

Šef stroke pri madridskem klubu Diego Simeone se zaveda, da bodo morali njegovi varovanci ohraniti zbranost, saj imajo gostje kakovost tudi za veliko presenečenje. Tudi argentinski trener pa se na novinarski konferenci pred pokalno tekmo ni mogel izogniti vprašanju o individualnih nagradah v svetu nogometa, zlato žogo je prvič v karieri osvojil hrvaški as Luka Modrić.

“Novinarji me spravljate v smeh, saj vsi že vnaprej veste, kakšno je moje mišljenje,” je odgovoril “Cholo”. “Individualne nagrade mi osebno niso pri srcu, gre samo za medijsko propagando. Dobro veste, da Atletico morda najbolj med vsemi klubi v najboljših ligah poudarja in zagovarja ekipni duh in povezanost moštva. Naša zgodba je vselej temeljila na trdnem ekipnem delu, še enkrat ponavljam, da me individualnost ne zanima,” je odkrito zaključil Simeone.

Španski kraljevi pokal, Atletico Madrid – Sant Andreu, 19.25 na Š1!

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

Gregor Gajšek: Stopicanje na mestu...Več

2

MRAVLJA: River – Boca: finale z zvrhano mero »sramu« in visoke napetosti...Več

3

Luka Modrić: prefinjenost v službi kolektiva...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Dončić v slogu Jamesa ali Jordana – sam popeljal svoje do zmage...Več

2

VIDEO: VRTILJAK Dončić, Luka v obup spravljal obrambo Bostona...Več

3

VIDEO: 3 minute poezije, Dončić s 23 točkami razbil Čarovnike...Več