KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[2,2427]
138387

Selektor Malte udaril po mizi, zaradi nediscipline odrezal tri igralce

Avtor: Marko Premrl
5. 10. 2021, 08.15

Reprezentanca Malte je naslednji nasprotnik Slovenije v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2022 v Katarju. Selektor Devis Mangia se je odločil, da se zaradi nediscipline odpove trem igralcem.

Čeprav so Andrei Agius, Bjorn Kristensen in Ferdinando Apap skupaj za reprezentanco Malte zbrali 135 nastopov in bi v naslednjih tekmah še kako prav prišli selektorju Devisu mangi, se je italijanski strateg odločil, da jih ne bo vpoklical na tokratno akcijo.

“Že nekajkrat sem omenil, povem še enkrat. Fantje so podpisali kodeks obnašanja, ki so ga kršili in zato je sledila kazen. Tokrat jih ne bo v ekipi,” je dejal strateg, ki na otoku piše zanimivo zgodbo. V naši kvalifikacijski skupini je Malta najlepše presenečenje.

Trije omenjeni igralci so dobili precej hudo kazen s strani Uefe po tekmi tretjega kroga kvalifikacij konferenčne lige med Hiberniansom in Rigo. Agius in Kristensen bosta počivala pet tekem, Apap pa štiri.

Trem igralcem sicer Mangia ni dokončno zaprl vrat. “Če bodo dobro pripravljeni, jih bom lahko vpoklical že na naslednjem zboru,” je še dejal.

Tekmo kvalifikacij za nastop na SP 2022 med Malto in Slovenijo si boste lahko ogledali v živo na Šport TV.

Foto: Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Kot da bi gledali Brazilca sredi Ljubljane, nekdanji mladi reprezentant podaril sombrero nasprotniku...Več

2

Bayern enajstič zapored prvak Bundeslige (VIDEO)...Več

3

Krajnc pred začetkom SP v footgolfu: “Čakata nas vročina in vlaga, a upam, da nekdo od nas uresniči svoje sanje” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sobotno popoldne za večnost...Več

2

Predsednik Olimpije šokiral z izjavo: ”Riera ni pri zdravi pameti!”...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več