šport TV 1 logo
12:25 V ŽIVO
Lazio - Udinese Serie A
šport TV 2 logo
12:55 V ŽIVO
Lyon - Reims Ligue 1
šport TV 3 logo
13:00
Gorica - Lokomotiva Hrvaška liga

Se bo francoski talent preselil na Apeninski polotok?

Avtor: Kenny Jan
20. 11. 2020, 15.43

Milan in Juventus sta s svojima ponudbama potrkala na vrata francoskega prvoligaša Rennesa, saj bi si želela v svojih vrstah videti mladega francoskega talenta Eduarda Camavingo.

Številni veliki mediji že povezujejo 18-letnika s prestopom v enega izmed omenjenih velikanov italijanskega in evropskega nogometa. ”Novice o mojem zanimanju s strani velikih klubov berem vsak dan, toda trenutno sem član Rennesa in ne razmišljam o ostalih ekipah,” je mladi Francoz povedal na tiskovni konferenci. ”Imam pogodbo do junija 2022, tako da raje počakajmo na prihodnjo sezono. V Rennesu sta mi preostali še dve leti, časa za razmislek je na pretek.”

”Sestal se bom z upravo Rennesa in se pogovoril o svoji prihodnosti, ne bi imel pa nič proti, če bi podaljšal pogodbo s klubom, v katerem sem odraščal,” je še dejal. Tudi drugi evropski velikani so se podali v lov za Camavingo, med katerimi izstopajo Manchester City, Manchester United, PSG in Real Madrid. ”Želim si igrati v velikem klubu, a nimam najljubšega,” je zaključil mladi Eduardo.

Camavinga ima za sabo, kljub svoji mladosti, že 52 tekem za člansko ekipo Rennesa, dvakrat pa je nastopil tudi za francosko izbrano vrsto in dosegel 1 zadetek.

Foto: Getty Images

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Rupnik znova uprizoril Messija...Več

2

Pozabite “panenko”: To je čudežna 11-metrovka, ki bi šokirala vse vratarje sveta (VIDEO)...Več

3

Bohar in Jurčević z Osijekom zrušila Dinamo in potrdila visoke apetite (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Narobe svet: Če bo Pirlo zmagoval, bo bonuse prejemal tudi Sarri...Več

2

Je Tottenham dokončno stopil na šampionsko pot?...Več

3

Gajser: Ogromno bo še treba osvojiti, a živim svoje sanje...Več