Sassuolo proti Interju namenoma brez reprezentantov

Avtor: Marko Premrl
7. 4. 2021, 08.19

Inter in Sassuolo bosta nadoknadila zaostalo prvenstveno tekmo, ki se ni igrala zaradi okužb s koronavirusom pri vodilni ekipi. Bodo pa zeleno-črni tokrat precej oslabljeni, saj se držijo svojih zdravstvenih smernic.

Na zadnjem zboru italijanske reprezentance je prišlo do večjega števila okužb v ekipi. Skupaj jih je med igralci in strokovnim vodstvom zbolelo kar 15. Včeraj so tako denimo potrdili pozitiven izvid Feerico Bernardeschiju, zato so se pri Sassuolu že predhodno odločili, da bodo svoje reprezentante preventivno pustili v karanteni.

“Ubrali smo to pot in mislimo se je tudi držati. Naši reprezentanti so sicer trenutno negativni, a bomo raje počakali še nekaj dni, da jih priključimo ekipi,” je dejal trener moštva Roberto De Zerbi. S trenutno vodilno ekipo lige bodo tako igrali brez metronoma vezne linije Manuela Locatellija, branilca Gian Marca Ferrarija in Merta Muldurja. Poleg naštetih na zelenici ne bo niti Francesca Caputa, Gregoira Defrela in Domenica Berardija.

“To še nič ne pomeni. Četudi se na papirju ob takih odsotnostih ne zdimo konkurenčni, smo znali pokazati svoj karakter ravno v trenutkih, ko so nam manjkali nosilci,” je še dodal De Zerbi.

Tekmo Inter – Sassuolo si boste lahko ogledali na Š2 ob 18.40.

 

Foto: Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Hokejska čarovnija v režiji jeseniškega bisera (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Gajser v Italiji za las ušel grdemu padcu...Več

3

VIDEO: Nor zaključek El Clasica pripadel Realu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

FOTO: Iličić na treningu s pozlačenimi kramponi...Več

2

Tim Gajser vse bližje dokončanju svoje nove proge (VIDEO)...Več

3

“S takšnim pristopom bi še danes igrali v Ligi prvakov”...Več