KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[6]
193564

Sara Najdič se vrača v Slovenijo, spet jo bo treniral oče

Avtor: Blaž Magdič
26. 5. 2023, 22.13

Kamniški odbojkarski klub Calcit Volley je za prihajajočo sezono podpisal pogodbo s slovensko reprezentantko Saro Najdič. Po štirih uspešnih sezonah v tujini se 28-letna mariborska odbojkarica težko pričakovano vrača v slovensko ligo in se bo pridružila kamniški ekipi, ki jo bo v prihodnje vodil njen oče Bruno.

Najdič je pustila velik pečat na mednarodnem prizorišču. V prejšnji sezoni se je z ekipo Herceg Novega zapisala v zgodovino črnogorske odbojke in jo popeljala do dvojne domače krone.

Pred uspehom v Črni gori je dve sezoni igrala na Madžarskem, kjer je zastopala Bekescsabai RSE in Fatum Nyiregyhazo. Tudi s slednjo je osvojila obe madžarski lovoriki. Njena prva izkušnja v tujini je bila v Romuniji. Odbojkarsko pot je sicer začela v Mariboru.

“Po štirih letih igranja v tujini se mi je ponudila priložnost, da se vrnem v slovensko odbojko. Calcit Volley je pokazal zanimanje zame. Ob predstavitvi načrta in ciljev smo našli skupen jezik,” je odločitev o vrnitvi v slovensko ligo pospremila Najdič.

“Izziv mi predstavlja igranje v kvalifikacijah za ligo prvakinj, tako kot tudi borba za najvišja mesta v tekmovanju Mevza, v pokalnem tekmovanju in v državnem prvenstvu. Upam, da bom s svojimi izkušnjami, z delavnostjo in odnosom pripomogla k uresničitvi ciljev, ki jih ima Calcit,” je dejala nova kamniška podajalka.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Kot da bi gledali Brazilca sredi Ljubljane, nekdanji mladi reprezentant podaril sombrero nasprotniku...Več

2

Bayern enajstič zapored prvak Bundeslige (VIDEO)...Več

3

Krajnc pred začetkom SP v footgolfu: “Čakata nas vročina in vlaga, a upam, da nekdo od nas uresniči svoje sanje” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sobotno popoldne za večnost...Več

2

Predsednik Olimpije šokiral z izjavo: ”Riera ni pri zdravi pameti!”...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več