pismo ikona
šport TV 1 logo
06:45
Hellas Verona - Torino Serie A
šport TV 2 logo
06:45
Lyon - Rennes Ligue 1
šport TV 3 logo
06:45
Toronto - Edmonton NHL

Ronaldo samozavestno sporoča: Pripravite se na preobrat!

Avtor: Blaž Magdič
12. 3. 2019, 08.55

Štirje potniki med osem najboljših v elitni nogometni ligi prvakov je že znanih, preostala mesta se bodo zapolnila v torek in sredo. Zvečer torinski Juventus pred domačimi navijači lovi veliki preobrat proti Janu Oblaku in druščini.

Prva tekma osmine finala se je v španski prestolnici končala z 2:0 za domači Atletico, Stara dama je delovala povsem nebogljeno, a v taboru italijanskih prvakov obljubljajo drugačen obraz na povratni tekmi.

“Ta ekipa ima odlično sezono, daleč spredaj smo v Serie A, osvojili smo superpokal, kakovost moramo prenesti še v ključno tekmo lige prvakov,” je za Juventus TV uvodoma dejal prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo. “Osvojitev lige prvakov še vedno ostaja veliki cilj. Ostajamo samozavestni, prepričani smo, da nam lahko s pomočjo čudovitih navijačev uspe preobrat,” je v svojem slogu samozavestno nadaljeval Portugalec.

“Navijačem Juventusa bi rad sporočil, naj ostanejo pozitivni in nam pomagajo. Delovati moramo kot eno, mi na igrišču, vi na tribunah in doma. Pripravite se na veliki preobrat,” je zaključil 34-letnik.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več