šport TV 1 logo
14:00 V ŽIVO
Studio 3, 4, Šport!
šport TV 2 logo
12:25 V ŽIVO
Spezia - Sassuolo Serie A
šport TV 3 logo
12:55 V ŽIVO
Bordeaux - Nice Ligue 1

Ronaldo razmišljal o selitvi v Pariz

Avtor: Aljaz Pirnat
4. 8. 2020, 16.18

Portugalski nogometni virtuoz Cristiano Ronaldo naj bi si, po poročanju priznane francoske revije France Football, prizadeval prestopiti k vrstam PSG, saj je domnevno pri Juventusu nezadovoljen.

Evropski prvak z leta 2016 je moči s Staro damo iz Torina združil poleti 2018, ko je za 100 milijonov evrov prestopil iz vrst madridskega Reala. Čeprav je pred nedavnim v črno-belem dresu osvojil svoj drugi zaporedni naslov italijanskega prvaka, na relaciji Ronaldo-Juventus ni vse v najlepšem redu. Odnosi naj bi začeli vreti po tekmi Lige prvakov proti Lokomotivi z Moskve, ki jo je Juventus sicer dobil z zmago 2 : 1. Ronaldo, ki na omenjenem srečanju ni dosegel zadetka ali zabeležil asistence, naj bi bil tedaj z igro svojega moštva precej nezadovoljen.

Ker je bilo frustracij vedno več, naj bi si 35-letni napadalec želel zapustiti stadion Allianz. Najbolj naj bi bil navdušen nad selitvijo v francosko prestolnico. Ronaldu se domnevno namreč sila dopade ideja igranja z Neymarjem in Kylianom Mbappejem. Portugalec naj bi bil prepričan, da bi z omenjeno dvojico tvorili neustavljiv in smrtonosen napad.

Čeprav je po besedah francoskih poročevalcev bil prestop ”zelo verjeten”, je posel splaval po vodi zaradi izbruha epidemije COVID-19. Novi koronavirus je namreč Parižane močno udaril po žepu, posledično zato morebitni nov ”mega” prestop ni bil več na tapeti.

Ronaldo tako ostaja osrednja figura čete Juventusa, s katerim se bo 7. avgusta zvečer v Ligi prvakov udaril z Olyimpiqom z Lyona.

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Ko ne veš, kaj bi … lobaš...Več

2

VIDEO: Slovenski velemojster “zložil” srbskega kapetana in ukanil vratarja...Več

3

VIDEO: V Estoniji z menjavo po 13 sekundah izigrali pravila...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Herlings šokiral: Ničesar nisem čutil od pasu navzdol...Več

2

BLOG: Eksperiment? Da, a z enormnimi možnostmi za uspeh!...Več

3

Nove smernice za 11-metrovke: Igralci niso pingvini!...Več