šport TV 1 logo
11:30
VN Francije, druga dirka MXGP
šport TV 2 logo
11:45
TV Shopping
šport TV 3 logo
11:00
Četrtfinale: Češka - Nemčija IIHF SP elitne divizije 2019

Ronaldo dejal Milanu: Z vami želim osvojiti ligo Evropa

Avtor: Marko Premrl
7. 12. 2018, 08.30

Po premoru, ko se ni pretirano veliko pojavljal v medijih, je spregovoril nekdanji športni direktor Milana Massimiliano Mirabelli. Zagotovil je, da so bili na dobri poti, da v črno-rdeči dres pripeljejo Ronalda.

“Pogovarjali smo se. Dejal je, da v svoji karieri še ni osvojil lige Evropa in da bi to rad storil z nami. Naredil sem tudi stroškovni plan. Cena je bila seveda visoka, a me ni bilo strah, kajti Berlusconi nam je zagotovil, da ima novi kitajski lastnik dovolj denarja tudi za takšne nakupe,” je v intervjuju, ki ga je dal za lokalno televizijo Telelombardia, povedal nekdanji športni direktor Mirabelli.

“Prepričan sem, če bi takrat klub bil v lasti zdajšnjega vodstva, potem bi v Milanu lahko gledali Ronalda,” je še dodal.

Ko je Milan prišel v roke kitajskega vodstva, je slednje za izvrševanje dolžnosti imenovali dvojec Fassone – Mirabelli. V prvem prestopnem roku sta zapravila skoraj 200 milijonov evrov, a kljub temu nista uspela ekipe pripeljati v ligo prvakov. Oba sta tudi večkrat dejala, da sta verjela, da ima novo lastništvo ogromno denarja in da se nista spraševala, od kod prihajajo prilivi.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

Manchester City: kralj Anglije, a brez evropske krone...Več

2

Nejc Mravlja: “Zavesa, dol!” (blog)...Več

3

PAOK: »Zbogom, Atene!«...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Zmagoviti skok Gajserja in plapolanje slovenskih zastav...Več

2

Italijani razkrivajo: Iličić dogovorjen z novim klubom in s 700.000 eur boljšo pogodbo...Več

3

VIDEO: Družinska naveza Gajser, Nejcu zdaj zaupajo tudi Japonci...Več