pismo ikona
šport TV 1 logo
00:15
Genoa - Lazio Serie A
šport TV 2 logo
01:00
Kilmarnock - Celtic Škotska liga
šport TV 3 logo
01:15
St. Etienne - PSG Ligue 1

Ronaldo dejal Milanu: Z vami želim osvojiti ligo Evropa

Avtor: Marko Premrl

Po premoru, ko se ni pretirano veliko pojavljal v medijih, je spregovoril nekdanji športni direktor Milana Massimiliano Mirabelli. Zagotovil je, da so bili na dobri poti, da v črno-rdeči dres pripeljejo Ronalda.

“Pogovarjali smo se. Dejal je, da v svoji karieri še ni osvojil lige Evropa in da bi to rad storil z nami. Naredil sem tudi stroškovni plan. Cena je bila seveda visoka, a me ni bilo strah, kajti Berlusconi nam je zagotovil, da ima novi kitajski lastnik dovolj denarja tudi za takšne nakupe,” je v intervjuju, ki ga je dal za lokalno televizijo Telelombardia, povedal nekdanji športni direktor Mirabelli.

“Prepričan sem, če bi takrat klub bil v lasti zdajšnjega vodstva, potem bi v Milanu lahko gledali Ronalda,” je še dodal.

Ko je Milan prišel v roke kitajskega vodstva, je slednje za izvrševanje dolžnosti imenovali dvojec Fassone – Mirabelli. V prvem prestopnem roku sta zapravila skoraj 200 milijonov evrov, a kljub temu nista uspela ekipe pripeljati v ligo prvakov. Oba sta tudi večkrat dejala, da sta verjela, da ima novo lastništvo ogromno denarja in da se nista spraševala, od kod prihajajo prilivi.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

BLOG: Poker, ki te lahko drago stane...Več

2

BLOG: Evropski pokali kmalu brez pravila zadetka v gosteh?...Več

3

Kako je Vinícius Júnior zavzel svoje mesto na belem dvoru?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Kopitar o Dončiću: Ne obnaša se kot devetnajstletnik...Več

2

POTEZA LETA: Vratarka ubranila, čeprav žoge sploh ni videla (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Huda poškodba Birse, ki si je zlomil kar dve kosti...Več