šport TV 1 logo
13:30
Washington - New York Islanders, prva tekma NHL Playoffs
šport TV 2 logo
12:15
Sint-Truiden - Gent Belgijska liga
šport TV 3 logo
13:00
VN Rige, 2. dirka MXGP

Ronaldinho: ”Messi ni najboljši vseh časov”

Avtor: Kenny Jan
13. 12. 2019, 15.47

Legendarni Brazilec se ne strinja z mnenjem tistih ljudi, ki mislijo, da je Lionel Messi najboljši nogometaš vseh časov.

Na začetku decembra je Messi prejel že svojo šesto zlato žogo, nagrado za najboljšega nogometaša v posameznem letu. S tem je v očeh mnogih nogometnih poznavalcev potrdil status enega najboljših, ki so kadarkoli brcali okroglo usnje, če že ne najboljšega.Toda Ronaldinho se s tem ne strinja in vztraja, da je Argentinec najboljši v svojem obdobju, najboljši vseh časov pa zagotovo ne. Nekdanja zvezda Paris Saint-Germaina, Barcelone in Milana meni, da so bili že pred Messijem nogometaši, ki bi jih lahko označili za najboljše na svetu, kot na primer Maradona, Ronaldo in drugi svetovno znani igralci.

Kdo je po vašem mnenju najboljši nogometaš vseh časov?
625 votes · 625 answers

”Zelo sem zadovoljen, da je Messi osvojil zlato žogo,” je povedal španskemu športnemu časopisu Marci in še potrdil prepričanje mnogih: ”V času, ko sem še igral za Barcelono, sva bila dobra prijatelja. In še vedno sva.Toda ne maram te primerjave, težko je določiti, ali si res zasluži naziv najboljšega vseh časov.”

Ikona brazilskega nogometa je omenila še eno brazilsko legendo Ronalda in argentinskega heroja Diega Armanda Maradono kot tista dva nogometaša, ki bi ju lahko postavil ob bok zvezdniku Barcelone: ”Že pred Messijem so bili Ronaldo, Maradona in ostali. Največ, kar lahko rečem, je, da je Messi najboljši v svojem obdobju.”

Foto: Gulliver/Getty Images

Vir: Football Italia

 

Zadnje video vsebine

1

GRDO: Gajser po skoku padel na hrbet (video)...Več

2

VIDEO: Diamanti dvakrat z lobom osmešil nasprotnika...Več

3

MXGP in MX2: Kako se je odvijala sezona in kaj nas čaka (video)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Posterji Iličića preplavili Bergamo...Več

2

Bomba iz Anglije: Ronaldo se je dogovoril z Newcastlom!...Več

3

Tri tedne pred nadaljevanjem MXGP sezone Gajser trenira na vso moč (VIDEO)...Več