pismo ikona
šport TV 1 logo
00:15
Genoa - Lazio Serie A
šport TV 2 logo
šport TV 3 logo

Robnikova ob padcu s strgano križno vezjo

Avtor: Blaž Magdič

Slovenska alpska smučarka Tina Robnik si je na današnjem predzadnjem veleslalomu za svetovni pokal v nemškem Ofterschwangu strgala sprednjo križno vez v levem kolenu, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije. V ponedeljek bo v domovini opravila pregled pri dr. Anžetu Kristanu, s katerim bo določila postopke nadaljnjega zdravljenja.

Tina Robnik

Robnikova je padla takoj na začetku veleslaloma, ko ji je na prelomnici vzelo smučko in je izgubila ravnotežje. Padla je na bok ter nekaj časa drsela po strmini. Da je s slovensko tekmovalko nekaj narobe, je bilo očitno, ko po padcu ni takoj vstala, nepremično je obležala na snežni površini, zdravstvena služba pa jo je po posredovanju odpeljala z reševalnimi sanmi, akijem.

Tina Robnik

“Žal se je na današnji veleslalomski tekmi svetovnega pokala v Ofterschwangu poškodovala Tina Robnik. Magnetna resonanca, ki so jo opravili v bolnišnici Immenstadtu je pokazala, da gre za strgano sprednjo križno vez v levem kolenu. Tina bo odpotovala domov, v ponedeljek zjutraj pa ima pregled pri dr. Anžetu Kristanu, kjer se bodo odločili za postopke nadaljnjega zdravljenja,” je sporočila tiskovna predstavnica Smučarske zveze Slovenije Špela Pretnar.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Priporočamo še

1

BLOG: Poker, ki te lahko drago stane...Več

2

BLOG: Evropski pokali kmalu brez pravila zadetka v gosteh?...Več

3

Kako je Vinícius Júnior zavzel svoje mesto na belem dvoru?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Kopitar o Dončiću: Ne obnaša se kot devetnajstletnik...Več

2

POTEZA LETA: Vratarka ubranila, čeprav žoge sploh ni videla (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Huda poškodba Birse, ki si je zlomil kar dve kosti...Več