šport TV 1 logo
19:50 V ŽIVO
Olimpija - Helios Liga Nova KBM
šport TV 2 logo
19:55
Vrhunci Španska liga
šport TV 3 logo
18:30 DANES
Tampa Bay - Toronto NHL

Robnikova ob padcu s strgano križno vezjo

Avtor: Blaž Magdič

Slovenska alpska smučarka Tina Robnik si je na današnjem predzadnjem veleslalomu za svetovni pokal v nemškem Ofterschwangu strgala sprednjo križno vez v levem kolenu, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije. V ponedeljek bo v domovini opravila pregled pri dr. Anžetu Kristanu, s katerim bo določila postopke nadaljnjega zdravljenja.

Tina Robnik

Robnikova je padla takoj na začetku veleslaloma, ko ji je na prelomnici vzelo smučko in je izgubila ravnotežje. Padla je na bok ter nekaj časa drsela po strmini. Da je s slovensko tekmovalko nekaj narobe, je bilo očitno, ko po padcu ni takoj vstala, nepremično je obležala na snežni površini, zdravstvena služba pa jo je po posredovanju odpeljala z reševalnimi sanmi, akijem.

Tina Robnik

“Žal se je na današnji veleslalomski tekmi svetovnega pokala v Ofterschwangu poškodovala Tina Robnik. Magnetna resonanca, ki so jo opravili v bolnišnici Immenstadtu je pokazala, da gre za strgano sprednjo križno vez v levem kolenu. Tina bo odpotovala domov, v ponedeljek zjutraj pa ima pregled pri dr. Anžetu Kristanu, kjer se bodo odločili za postopke nadaljnjega zdravljenja,” je sporočila tiskovna predstavnica Smučarske zveze Slovenije Špela Pretnar.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Priporočamo še

1

Gregor Gajšek: Stopicanje na mestu...Več

2

MRAVLJA: River – Boca: finale z zvrhano mero »sramu« in visoke napetosti...Več

3

Luka Modrić: prefinjenost v službi kolektiva...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Dončić v slogu Jamesa ali Jordana – sam popeljal svoje do zmage...Več

2

VIDEO: VRTILJAK Dončić, Luka v obup spravljal obrambo Bostona...Več

3

VIDEO: 3 minute poezije, Dončić s 23 točkami razbil Čarovnike...Več