šport TV 1 logo
10:30
VN Francije, prva dirka MXGP
šport TV 2 logo
09:45
Amiens - Guingamp Ligue 1
šport TV 3 logo
11:00
Četrtfinale: Češka - Nemčija IIHF SP elitne divizije 2019

Robnikova ob padcu s strgano križno vezjo

Avtor: Blaž Magdič
9. 3. 2018, 17.56

Slovenska alpska smučarka Tina Robnik si je na današnjem predzadnjem veleslalomu za svetovni pokal v nemškem Ofterschwangu strgala sprednjo križno vez v levem kolenu, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije. V ponedeljek bo v domovini opravila pregled pri dr. Anžetu Kristanu, s katerim bo določila postopke nadaljnjega zdravljenja.

Tina Robnik

Robnikova je padla takoj na začetku veleslaloma, ko ji je na prelomnici vzelo smučko in je izgubila ravnotežje. Padla je na bok ter nekaj časa drsela po strmini. Da je s slovensko tekmovalko nekaj narobe, je bilo očitno, ko po padcu ni takoj vstala, nepremično je obležala na snežni površini, zdravstvena služba pa jo je po posredovanju odpeljala z reševalnimi sanmi, akijem.

Tina Robnik

“Žal se je na današnji veleslalomski tekmi svetovnega pokala v Ofterschwangu poškodovala Tina Robnik. Magnetna resonanca, ki so jo opravili v bolnišnici Immenstadtu je pokazala, da gre za strgano sprednjo križno vez v levem kolenu. Tina bo odpotovala domov, v ponedeljek zjutraj pa ima pregled pri dr. Anžetu Kristanu, kjer se bodo odločili za postopke nadaljnjega zdravljenja,” je sporočila tiskovna predstavnica Smučarske zveze Slovenije Špela Pretnar.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Priporočamo še

1

Manchester City: kralj Anglije, a brez evropske krone...Več

2

Nejc Mravlja: “Zavesa, dol!” (blog)...Več

3

PAOK: »Zbogom, Atene!«...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Zmagoviti skok Gajserja in plapolanje slovenskih zastav...Več

2

Italijani razkrivajo: Iličić dogovorjen z novim klubom in s 700.000 eur boljšo pogodbo...Več

3

VIDEO: Družinska naveza Gajser, Nejcu zdaj zaupajo tudi Japonci...Več