KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[2,3194]
193017

Riera glede slovesa: “Odhajam, ker imamo z vodstvom različen pogled na prihodnost kluba!” (VIDEO)

Avtor: Rene Vidmar
20. 5. 2023, 18.28

Nogometaši Olimpije so letošnjo sezono prve lige pred svojimi navijači sklenili s porazom. Celjani so bili v gosteh boljši z 2:0. Kljub temu to ni pokvarilo slavja Ljubljančanov. Letos so si namreč zagotovili dvojno lovoriko.

Tega pa v vsej meri ne moremo reči za Olimpijinega trenerja Alberta Riero. “Vsekakor si vselej želim zmagati. Toda vedeti moramo, da na nekatere stvari enostavno ne moreš vplivati. Celje je potrebovalo zmago. Bili so močno motivirani. Igralcem sem dejal, da si nimajo kaj očitati. Dali so vse od sebe.” 

Za konec je Riera spregovoril tudi o prihodnosti. “Olimpiji sem dal vse. Ne želim si, da bi se me spominjali po slovesu. Ne želim si tudi, da bi si me ljudje zapomnili zgolj po tem, kaj smo osvojili, temveč tudi kako. Odhajam, ker imamo z vodstvom različen pogled na prihodnost kluba. V mnogih stvareh se razhajamo. To ne pomeni, da je vodstvo slabo. Toda v dobro kluba morajo vsi v klubu misliti enako.”

VIDEO: Izjava Alberta Riere

Video is not available for your country.

Foto/Video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Kot da bi gledali Brazilca sredi Ljubljane, nekdanji mladi reprezentant podaril sombrero nasprotniku...Več

2

Bayern enajstič zapored prvak Bundeslige (VIDEO)...Več

3

Krajnc pred začetkom SP v footgolfu: “Čakata nas vročina in vlaga, a upam, da nekdo od nas uresniči svoje sanje” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sobotno popoldne za večnost...Več

2

Predsednik Olimpije šokiral z izjavo: ”Riera ni pri zdravi pameti!”...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več