pismo ikona
šport TV 1 logo
šport TV 2 logo
šport TV 3 logo

Ricardinho: Še dobro, da nisem šel v Barcelono

Avtor: Marko Premrl
2. 1. 2020, 08.15

Trenutno prva zvezda svetovnega futsala Ricardinho bo po kočnani zgodbi v Španiji pri Interju odšel v Francijo. S tem je potrdil namigovanja, o katerih se je govorilo v zadnjih tednih.

“V Franciji sem bil le na počitnicah. Nismo se pogovarjali o poslih. Še dobro, da nisem šel na počitnice v Barcelono ali pa na Portugalsko, si predstavljate, kakšno zmešnjava bi to bila in kakšna ugibanja bi sprožil,” je nekaj dni po objavi, da ne bo podaljšal sodelovanja s španskim Interjem povedal Ricardinho.

A se je kljub temu že takrat nekaj pletlo, kajti pred dnevi je igralec objavil, da je sklenil pogodbo s pariškim predstavnikom Futsal Acces Paris.

Gre za vodilno ekipo francoskega prvenstva. Klub je uradno začel tekmovati šele leta 2014. Leta 2017, ko so postali tudi pokalni prvaki, so imeli letni proračun v višini 250.000 evrov, v svoje vrste pa so hoteli spraviti celo nogometaša Hatema Ben Arfaja.

Ricardinho je sklenil s Francozi triletno pogodbo.

V teh dneh si boste lahko ogledali dve futsal tekmi španskega prvenstva. V jutri ob 18.55 na Š1 Osasuna – Cordoba, v soboto ob 12.25 pa še Murcia – Ferrol. 

 

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Vratar iz Kobarida dosegel gol, ob katerem so se soigralci držali za glavo...Več

2

VIDEO: Murićeva trojka, s katero je zlomil Budućnost...Več

3

Pokalna senzacija: Drugoligaš izločil evropske prvake (video)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Mandžukić izziva Milanovo prekletstvo številke 9...Več

2

Pagliuca za ŠTV: Vesel sem, ker me je premagal Handanović...Več

3

Iz Španije prepričani, da je to koš sezone (video)...Več