single
[2]
139889

Radomlje pripeljale okrepitev iz Francije

Avtor: Klemen Verlič
23. 10. 2021, 10.02

Med zadnjim reprezentančnim odmorom se je Radomljam pridružil 22-letni francoski, obrambno usmerjeni vezist Jonathan Bumbu.

Gre za nogometaša, ki ima korenine iz Demokratične republike Kongo, pred selitvijo v Radomlje pa je v drugi francoski ligi nastopal za Amiens. Svojo nogometno pot je Bumbu začel pri drugi ekipi Lilla, za katero je zbral 27 nastopov in zanjo dosegel štiri zadetke. V svoji karieri je Francoz prav tako zaigral v dresu nižjeligaša Boulogne, v Radomljah pa se bo prvič preizkusil v tujini.

Usluge mladega francoskega defenzivnega vezista bodo Radomljam zagotovo koristile. Klub je namreč po izjemni lanski sezoni v drugi ligi na zadnjih desetih tekmah Prve lige Telemach zmagal le enkrat. Z devetimi osvojenimi točkami po 13 tekmah pa se nahaja tudi na zadnjem mestu razpredelnice z dvema točkama zaostanka za Aluminijem. Bumbu bi lahko za novo moštvo debitiral že v nedeljo, ko Radomlje čaka obračun z Muro.

Že v soboto pa si boste lahko od 19.45 skupaj z zanimivim studijskim programom, v katerem bo gost Alen Ščulac, na Š1 ogledali derbi kroga med Koprom in Olimpijo! 

Foto: NK Radomlje

Zadnje video vsebine

1

Omić: Vrnil sem se v najlepšo dvorano (VIDEO)...Več

2

Neverjetna trojna obramba vratarja Regensburga! (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Sporna enajstmetrovka za zmago Bayerna...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Šimundža: Nisem nezamenljiv, v stilu mariborske šole si sam nalagam pritisk...Več

2

VIDEO: Šport TV, Olimpija in Mura v akciji “30 sekund ti lahko reši življenje”...Več

3

NAPOVED TEDNA: Začetek na ledu, konec v Celju...Več