single
[3194]
161742

Radomlje podaljšale z vezistom Hajduka, kadrovske spremembe pri Domžalah

Avtor: Kenny Jan
13. 6. 2022, 13.51

Slovenski nogometni prvoligaš Kalcer Radomlje bo tudi v prihodnji sezoni lahko računal na usluge Ivana Ćalušića. Kot so sporočili iz kluba, so se s splitskim Hajdukom dogovorili za podaljšanje posoje do konca sezone 2002/23.

Dvaindvajsetletni Dalmatinec, ki lahko igra na položaju vezista ali centralnega branilca, je v prejšnji sezoni za Radomljane v štirinajstih nastopih vpisal dva zadetka in tri asistence ter tako pripomogel k obstanku v Prvi ligi Telemach.

“NK Radomlje bo na ta način v svoji ekipi zadržal igralca, ki v moštvu Nermina Bašića igra zelo pomembno vlogo, saj je za ekipo koristen tako v fazi napada kot v fazi obrambe,” so zapisali Radomljani.

Njihovi sosedi Domžalčani pa so za eno leto podaljšali sodelovanje z 31-letnim Matejem Podlogarjem, ki mu je prejšnja pogodba potekla, že pred njim pa sta za dve leti podaljšala tudi Jošt Pišek in Zeni Husmani.

Kot je pojasnil športni direktor Senijad Ibričić, so blizu novega dogovora tudi s Slobodanom Vukom. “To pomeni, da bo osrčje ekipe ostalo skupaj. Kar nekaj fantov bo v novi sezoni moralo prevzeti več odgovornosti. Sedaj so leto starejši, za seboj imajo kar nekaj pomembnih tekem. Tega se vsi zavedajo in s tem, ko bodo ob sebi imeli izkušene posameznike, jim bo šlo precej lažje. Ker želimo imeti pravo zmes mladosti in izkušenj, ob vsem tem je pomemben tudi karakter igralca, bo kadrovanje v vsakem trenutku potekalo zelo premišljeno. Hiteli zagotovo ne bomo,” je za domžalsko spletno stran dejal Ibričić, ki je ob koncu prejšnje sezone končal svojo bogato nogometno pot in se preselil v pisarne kluba.

Vir: STA
Foto: Sportida

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Iz nebes v pekel; najprej branil kot Kahn, nato pa …...Več

2

Velikonja za ŠTV: V Gorici sem vodja ekipe in zadolžen za prenašanje znanja...Več

3

VIDEO: Velika drama na footgolf turnirju na Ptuju, na koncu zmaga Slovencu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Jan Pokeršnik: “Nova oblika odbojke na mivki je prinesla veliko razburljivosti”...Več

2

30 najvrednejših nogometašev Bundeslige...Več

3

Herlings: ‘’Zdajšnje kvalifikacije so dolgočasne!’’...Več