single
[2,3194]
193168

Prvič v Sloveniji! Elšnik ozvočen na ogrevanju: Težko je govoriti z visokim utripom!

Avtor: Žiga Ikič
22. 5. 2023, 10.06

Kot se spodobi, je ekipa Šport TV v stilu pospremila še zadnje dejanje sezone 2022/23 v Prvi ligi Telemach! Krona dogajanja je bil dvig pokala Olimpije za naslov državnega prvaka, ob tem pa smo praznični dan obogatili še z doslej neznanimi elementi v svetu slovenskega nogometa.

Ljubljanska Olimpija je na zadnji tekmi sezone 2022/2023 v Prvi ligi Telemach doma gostila Celje, srečanje pa ni bilo brez tekmovalnega naboja. Celjani so napadali končno drugo mesto, kar se je kasneje poznalo tudi pri rezultatu, medtem ko so Ljubljančani že pred tedni prišli do matematične zagotovitve naslova državnega prvaka.

Na koncu so Zmaji srečanje izgubili z 0:2, kar pa ni skazilo veselja in rajanja, ki smo mu bili priča sprva na stadionu v Stožicah, kasneje pa še v središču slovenske prestolnice. Na veliko slavje so se imeli člani Olimpije čas pripravljati, vseeno pa so imeli ambicije po zmagi tudi v zadnjem obračunu v sezoni.

To je ekipi Šport TV odločno potrdil tudi kapetan Olimpije Timi Max Elšnik, ki se je z voditeljem Žigo Ikićem ter gostoma Matejem Rožičem Mavričem ter Tončijem Žlogarjem pogovarjal sredi ogrevanja na tekmo proti Celju neposredno z zelenice stadiona Stožice.

Prvič v Sloveniji! Elšnik ozvočen na ogrevanju: Težko je govoriti z visokim utripom!

“Čas do tekme je minil dokaj običajno, s to razliko, da so nas pred hotelom pozdravili Green Dragons in nas pospremili na tekmo. Seveda si želimo tudi na tej tekmi zmagati ter se z dobrimi občutki podati v razmišljanje o Evropi. Za nekatere fante bo to zadnja tekma za Olimpijo, zato želimo ustvariti še zadnje lepe spomine in uživati na igrišču. Posredno želimo v stilu pospremiti trenerja, ki nas vodi zadnjič. Podaje doslej še nisem zgrešil, sem pa imel en malo slabši sprejem žoge. Ni enostavno govoriti pod visokim utripom,« nam je med drugim dejal Timi Max Elšnik.

Neposredni pogovor med studiem in nogometašem na uradnem ogrevanju pred tekmo je novost v svetu slovenskega nogometa, kar je vsekakor dokaz, da se z znanjem, željo in vizijo da slediti visokim evropskim ter svetovnim trendom. Veseli nas, da smo lahko zvesti in široki paleti naših gledalcev ponudili nekaj novega in svežega, kar bo agenda tudi za prihodnje izzive.

Šport TV je v pravkar sklenjeni tekmovalni sezoni Prve lige Telemach prenašal 36 najboljših tekem sezone, ob tem pa je gledalcem ponudil več kot 3000 minut (več kot 50 ur) živega avtorskega programa neposredno s prizorišč pred, med in po tekmah. Vsi neposredni prenosi so bili obogateni s strokovnimi komentatorji, v studijskem delu pa je sodelovalo 11 stalnih strokovnih sodelavcev.

Vse to in še več vas na Šport TV čaka tudi s prihodno sezono prve lige Telemach. ta se bo začela sredi meseca julija. Bodite v družbi prvakov!

Foto/video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Nikdar več “Neverkusen”, Bayer je premierno nemški prvak! (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Šeško dosegel svoj 9. zadetek v Bundesligi in Leipzigu pomagal do nove zmage...Več

3

Gajser po novih stopničkah: “Neverjetnim slovenskim navijačem sem želel pokloniti zmago” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sanjska Slovenija v sanjskih Stožicah: Cristiano in soigralci pokleknili z 2:0!...Več

2

BLOG: Čas je za Elšnika, Karničnika, Iličića, Topalovića… Pridete?...Več

3

Bogatinov in Kosić zadnji žrtvi trenerskih menjav v PLT...Več