single
[4]
165617

Prvi tekmec Olimpije v ICEHL znova želi odstopiti iz tekmovanja

Avtor: Klemen Verlič
29. 7. 2022, 08.55

Vodstvo Ice Hockey League je sporočilo, da moštvo Bratislava Capitals še drugo sezono zapored želi zapustiti tekmovanje.

Kot so v sporočilu za javnost zapisali pri Ice Hockey League, je želja slovaške zasedbe za njih veliko presenečenje, saj je Bratislava po tragičnem epilogu lanske sezone za letošnjo opravila vse potrebno za povratek v tekmovanje. Vodstvo lige pa bo v naslednjih dneh sporočilo svojo odločitev o morebitnih sankcijah.

Moštvo iz slovaške prestolnice je iz ICE Hockey League že izstopila kmalu po začetku lanske izvedbe. Razloga sta bili smrti igralca Roberta Sadeckega, ki mu je med tekmo zastalo srce ter podpredsednika kluba Dušana Paška, ki je umrl le nekaj dni pozneje.

Prav proti Bratislavi pa bi letošnjo sezono tekmovanja s tekmo v hali Tivoli morali odpreti edini slovenski predstavniki v ICE Hockey League, hokejisti Olimpije. Tekma, ki je uradno še vedno na sporedu 16. septembra je tako pod velikim vprašajem. Po vsej verjetnosti pa bodo Ljubljančani na prvi napad na končnico morali počakati dva dni dlje, ko jih čaka gostovanje pri Bolzanu.

Še prej bo Olimpija premierno nastopila tudi v hokejski ligi prvakov. Njene tekme v elitnem evropskem tekmovanju pa boste lahko spremljali na ŠPORT TV!

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Golemac: Kljub odhodu Blažiča ne bi smelo biti težav (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!...Več

3

Velikonja poskrbel, da bodo pri Olimpiji spet jedli krofe (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več