single
[3137,2]
175429

Primer Nübel: Neuerjev naslednik naslednjo sezono že tretje leto zapored na posojo

Avtor: Urban Kolman
8. 11. 2022, 13.23

Športni direktor Bayerna Hasan Salihamidzić je v nedavnem intervjuju potrdil, da se Alexander Nübel tudi naslednjo sezono še vedno ne bo vrnil k Bavarcem. 26-letni Nemec je trenutno že drugo sezono posojen v Monaco. V Bayern je prišel kot prost igralec iz Schalkeja in naj bi bil naslednik Manuela Neuerja.

Pri Bayernu so pričakovali, da bo trenutni kapetan v kasnejših tridesetih letih začel padati v formi, a to se še ni zgodilo in zato se zgodba z Nüblom počasi vleče iz sezone v sezono. Mladinski produkt Paderborna je prvo sezono pri Bavarcih presedel na klopi, nato pa je bil za dve sezoni posojen v Monaco.

Športni direktor Bavarcev Salihamidzić je za Sky Sports povedal, da bodo vratarju tudi naslednjo sezono morali poiskati nov klub. O njegovi vrnitvi je dejal: “To se ne bo zgodilo v letu 2023. Po tem bomo morali videti.”

Razlog je po besedah Brazza preprost: “Ne potrebujemo tekmeca za Neuerja. Je naš kapetan. Ne potrebuje nikogar, da ga motivira. Z Alexom sem se pogovoril, kako hoče nadaljevati. Enkrat bomo morali sprejeti končno odločitev, a za to še ni čas.”

Pri Bavarcih Nübla še vedno vidijo kot naslednika Neuerja, a istočasno čakajo odločitev kapetana, ali bo podaljšal pogodbo, ki se izteče leta 2024. V primeru, da 36-letnik podaljša, je jasno, da si bo Nübel lahko našel nov klub.

Bayern – Werder ob 20.25 na Š1

Foto: EXPA/SM via Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

David Zec brez skrbi v derbi vodilnih: “Igramo dobro, verjamemo v našo kvaliteto in smo samozavestni” (VIDEO)...Več

2

Gajser: Proga v Argentini mi ustreza, želim nadaljevati niz zmag (VIDEO)...Več

3

VIDEO: “Derbi bo pokazal iz kakšnega testa smo”...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Liga Nova KBM: Krka gosti Podčetrtek...Več

2

Na Šport TV se pričenja EP v strelstvu: Slovenski tekmovalci lovijo kvote za Pariz...Več

3

Harry Kane: “Nikoli se ne bomo predali”...Več