KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[5]
189458

Pri Vardarju previdni pred povratnim četrtfinalnim obračunom: “Tokrat bomo mi tisti, ki ne bomo igrali v polni zasedbi!”

Avtor: Rene Vidmar
11. 4. 2023, 09.22

V torkovih popoldanskih urah boste na Šport TV2 izvedeli ime drugega moštva, ki se bo uvrstilo na finalni turnir lige SEHA. Pred nami je namreč povratni obračun četrtfinala med Vojvodino in Vardarjem. Makedonci v Novi Sad prihajajo z oprijemljivo prednostjo 13 zadetkov.

Prvo srečanje med omenjenima tekmecema se je v Skopju v korist domačinov končalo z rezultatom 38:25. Po dominantni predstavi Vardar v Srbijo odhaja v nekoliko okrnjeni zasedbi. Glavni cilj bo zato ubranitev visoke prednosti.

“V Novi Sad prihajamo z lepo prednostjo. Naš cilj je uvrstitev na zaključni turnir. Zavedamo se, da je Vojvodina v Skopju igrala brez nekaterih ključnih igralcev. Tokrat bomo mi tisti, ki ne bomo v polni zasedbi. Čim prej bomo želeli prevzeti nadzor nad tekmo. Nasprotniku bomo skušali vsiliti svoj ritem igre,” pred drugim četrtfinalnim obračunom izpostavlja glavni strateg Vardarja Vlado Nedanovski.

Na drugi strani glavni trener Vojvodine Boris Rojević kljub visokemu zaostanku s prve tekme še vedno verjame v uspeh svojih varovancev. “Še nikoli nam ni bilo treba odigrati tolikšnega števila tekem v eni sezoni. Prisiljeni smo razmišljati dolgoročno. Želeli bomo ubraniti naslov v domačem prvenstvu. Čim dlje imamo namen priti tudi v pokalu EHF. Visoko motivirani bomo tudi v torek. Vardar je nenazadnje nekdanji evropski prvak. Ne vemo še, kdo vse bo na voljo. Vsekakor bomo želeli doseči zmago.”

Četrtfinale: Vojvodina – Vardar, druga tekma, v torek od 16.25 na Šport TV2!

Foto: Imago Sports via Guliver

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Urugvaj izkoristil uvodno zaspanost Slovencev, ki so na koncu izvlekli remi...Več

2

VIDEO: Mačkovšek s torpedi potopil ladjo Veszprema...Več

3

VIDEO: Grški vratar z zadetkom končal upe Italije...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Težave za Slovenijo: Oblak izpušča srečanji proti Finski in Danski...Več

2

Sobotno popoldne za večnost...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več