single
[1176]
133618

Pri HRC Hondi samozavestni: Tim je pripravljen na najtežjo progo na svetu

Avtor: Blaž Magdič
1. 8. 2021, 10.09

Loket vselej množično sprejme najboljše motokrosiste sveta, kljub zapleteni situaciji je tudi ob koncu julija 2021 na Češkem vladalo prešerno vzdušje, kjer ni manjkalo niti slovenskih navijačev. Tim Gajser se na zadnji dirki sicer ni uspel prebiti med najboljše tri, a so v njegovem moštvu prepričani, da bo prvi avgustovski dan v Belgiji že drugače.

Aktualni svetovni prvak v prestižnem razredu MXGP tudi po petih dirkah letošnjega svetovnega prvenstva zaseda sam vrh. 24-letni Gajser je zaenkrat zbral 194 točk, enajst manj jih ima Antonio Cairoli, tretji v skupnem seštevku pa je Jorge Prado, ki je pri 177. Prav omenjena trojica spada med glavne favorite tudi v belgijskem Lommlu, sploh, ker proga za Veliko nagrado Flandrije spada med najtežje na svetu.

“V Lommlu imajo vso pravico, da se uvrščajo med najbolj prestižna prizorišča v koledarju, saj je njihova proga morda celo najbolj zahtevna na svetu. Toda naša ekipa je vrhunska, Tim Gajser bo maksimalno pripravljen. V ekipi bomo naredili vse, da Tim pokaže, da je tudi v pesku lahko najboljši,” je za spletno stran HRC Honde dejal direktor ekipe Marcus Pereira de Freitas.

MXGP, VN Flandrije, od 12.00 dalje na Šport TV 1.

 

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Allegri besnel po tekmi: ”In oni bi radi igrali za Juventus!” (VIDEO)...Več

2

Lotrič: Evropa nam bo prinesla veliko novih izkušenj (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Bo Olimpija eno izmed presenečenj letošnje ICEHL?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Olimpija v ICEHL...Več

2

Pred derbijem na ŠTV: Mulahusejnović je novi Džeko (video)...Več

3

Puškaša naj dobi … kuža!...Več