single
[3137,2]
170459

Preobrat: Kovač po sporu hvali Kruseja

Avtor: Rene Vidmar
17. 9. 2022, 13.03

Pretekli konec tedna je Niko Kovač javnost šokiral z izjavo, da izkušeni napadalec Max Kruse za časa njegovega vodenja ne bo več igral za Wolfsburg. Kot razlog za izključitev 34-letnika iz ekipe je tedaj navedel manko profesionalizma in predanosti klubu.

Na novinarski konferenci pred nedeljskim spopadom Wolfsburga z berlinskim Unionom Kovač razumljivo ni ušel dodatnim vprašanjem glede ozadja spora. “Vse v zvezi z izključitvijo iz ekipe je potekalo normalno. S tem nismo imeli nobenih težav,” je dejal 50-letni hrvaški strokovnjak.

Kovač je nato na presenečenje vseh izrekel celo nekaj pohval na račun Kruseja. “O Maxu nimam nobenih negativnih pripomb. Pravzaprav gre za zelo prijetno osebo,” je še podaril.

V nadaljevanju je nekdanji strateg münchenskega Bayerna in Monaca predstavil tudi ozračje v klubu pred spopadom s trenutno prvouvrščenim moštvom lige. “Stanje v ekipi je dobro. Zaradi situacije z Maxom ni bilo moč zaznati slabšega razpoloženja. Spor ni imel nobenega vpliva na ostale igralce. Vsi smo zelo skoncentrirani in osredotočeni na našo naslednjo preizkušnjo.”

Kljub navidezni otoplitvi odnosov vsaj na strani Kovača, pa to ne bo spremenilo dejstva, da Kruse pod taktirko Hrvata za Wolfsburg ne bo več zaigral

Bundesliga: Union Berlin – Wolfsburg, v nedeljo ob 15.25 na Š1!

Foto: Simon Hofmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Ivo Jan: Aleš Mušič je bil izjemno nepopustljiv in zanesljiv hokejist...Več

2

VIDEO: Sablja na tekmi lige prvakov očistil pajčevino, Muršakovi zatresli kar desetkrat...Več

3

VIDEO: V Kopru s futsal vrtiljakom zmedli obrambo nasprotnika...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Saj ni res, pa je: Neuspešno poskušal zadeti s sredine, nato je vajo ponovil nasprotnik…(VIDEO)...Več

2

Ultimativna čast: Dres Aleša Mušiča za večno pod stropom Tivolija (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več