pismo ikona
šport TV 1 logo
06:45
Crotone - Milan Serie A
šport TV 2 logo
06:45
Torino - Atalanta Serie A
šport TV 3 logo
06:45
Vrhunci 2. kola Serie A

Predsednik Napolija ne spusti svojih iz mesta

Avtor: Marko Premrl
26. 3. 2020, 08.26

Medtem ko sta Juventus in Inter dala tujim nogometašem možnost, da se vrnejo v svojo domovino, je povsem nasprotno taktiko ubral prvi mož Napolija Aurelio De Laurentiis.

Z izjemo Blaisa Matuidija in Paula Dybale so vsi Juventusovi “tujci” lahko zapustili Italijo in odšli na svoje domove. Že pred novico, da je soigralec Daniele Rugani pozitiven na koronavirus, je na Madeiro odšel Cristiano Ronaldo, v zadnjih urah sta se iz Torina po 14-dnevni karanteni poslovila še Douglas Costa in Gonzalo Higuain. Podobno so storili tudi člani Interja.

Te sreče pa nimajo nogometaši Napolija. Aurelio De Laurentiis jim ne dovoli oditi v svojo državo. Še vedno je namreč velika neznanka, ali se bo Serie A sploh nadaljevala. De Laurentiis je bil celo podpornik ideje, da bi njegovi začeli s treningi že ta teden, za kar je doživel plaz kritik.

Predsednik kluba iz Neaplja se zaveda, da bi v primeru odhoda svoje “tujce” izgubil za en mesec. 14 dni bi jih namreč večina morala prebiti v karanteni v svoji državi, še dva tedna pa bi bili v izolaciji po povratku v Italijo.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Kaja Eržen: V Rimu uživa, z Džekom kar “po naše”...Več

2

Pancar: Pokazal sem, da sem konkurenčen za TOP 10...Več

3

VIDEO: Ko ne veš, kaj bi … lobaš...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Herlings šokiral: Ničesar nisem čutil od pasu navzdol...Več

2

BLOG: Eksperiment? Da, a z enormnimi možnostmi za uspeh!...Več

3

Nove smernice za 11-metrovke: Igralci niso pingvini!...Več